Ιδανικά εξελίχθηκε η έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα για τα ελληνικά χρώματα καθώς μετά τις νίκες που πέτυχαν Ολυ-μπιακός και Πανιώνιος την Τετάρτη επί της Αβελίνο και της Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα, ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από τη Λιθουανία, επικρατώντας της Ζαλγκίρις με 80-69 στο Κάουνας.
Ολυ-μπιακός και Πανιώνιος την Τετάρτη επί της Αβελίνο και της Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα, ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από τη Λιθουανία, επικρατώντας της Ζαλγκίρις με 80-69 στο Κάουνας.&source=in.gr">
Ιδανικά εξελίχθηκε η έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα για τα ελληνικά χρώματα καθώς μετά τις νίκες που πέτυχαν Ολυμπιακός και Πανιώνιος την Τετάρτη επί της Αβελίνο και της Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα, ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από τη Λιθουανία, επικρατώντας της Ζαλγκίρις με 80-69 στο Κάουνας.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.