Παρασκευή 02 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Στην αγορά τα τελευταία εισιτήρια για τη συναυλία της Μαντόνα

Στην αγορά τα τελευταία εισιτήρια για τη συναυλία της Μαντόνα

Τα τελευταία εισιτήρια για την πολυαναμενόμενη συναυλία της Μαντόνα στην Αθήνα διατίθενται από το Σάββατο, για τους φανς της ποπ σταρ, που δεν κατάφεραν μέχρι τώρα να βρουν μια θέση στο ΟΑΚΑ στις 27 Σεπτεμβρίου. Οι τιμές των εισιτηρίων αυτών θα έχουν μια επιπλέον προσαύξηση 28 ευρώ.

103

Τα τελευταία εισιτήρια για την πολυαναμενόμενη συναυλία της Μαντόνα στην Αθήνα διατίθενται από το Σάββατο, καθώς υπήρξαν κάποιες επιστροφές εισιτηρίων από το εξωτερικό.

Οι τιμές των εισιτηρίων αυτών θα έχουν μια επιπλέον προσαύξηση της τάξης των 28 ευρώ, λόγω εξόδων διαχείρισης και αφορούν τις θέσεις Pitch A της Αρένας (όρθιοι- γενικής εισόδου στην αρένα σε ειδική περιοχή μπροστά στην σκηνή) και PL4 των κερκίδων (αριθμημένη θέση – καθίσματα σε κερκίδες).

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά από το Σάββατο στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ.: 210 3608366. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 10:30-18:30 Σάββατο: 10:30-16:00).

Πάντως στις 27 Σεπτεμβρίου, η προσέγγιση στο στάδιο του ΟΑΚΑ, για τους πεζούς με εισιτήρια για τις κερκίδες και την αρένα (Pitch A & B) , θα γίνεται από την πλευρά του σταθμού Ειρήνης.

Στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει η κατάλληλη σήμανση, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό που θα καθοδηγήσει τους κατόχους εισιτηρίων για τις κερκίδες αρχικά προς τις Πύλες 35, 4, 8 και 12 της εξωτερικής περίφραξης του Σταδίου όπου θα γίνεται και ο πρώτος έλεγχος των εισιτηρίων και στη συνέχεια θα τους διοχετεύουν προς τις αντίστοιχες θύρες.

Αντίστοιχη διαχείριση θα υπάρξει και για τους κατόχους εισιτηρίων της Αρένας προς τις εισόδους για το Pitch Α & B.

Η πρόσβαση στο Στάδιο του ΟΑΚΑ μπορεί να γίνει πολύ εύκολα με τα εξής μέσα:

1. Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (Σταθμός Ειρήνης και Σταθμός Νερατζιώτισσα)

2. Προαστιακός σιδηρόδρομος (Σταθμός Νερατζιώτισσα)

3. Λεωφορεία του ΟΑΣΑ (Λ. Κηφισίας 37, Μαρούσι): 441, 550, 602, Α7, Β7, Χ14, Χ15, Χ40, Μ1.

Για τα άτομα με Ειδικές Ανάγκες, η προσέγγιση στο Στάδιο θα γίνεται από την Πύλη Α, στη Σπύρου Λούη. Η είσοδος στο Στάδιο θα γίνεται από την περίφραξη, στο ύψος της Θύρας 17, όπου θα υπάρχει προσωπικό για την εξυπηρέτηση και την διοχέτευση των ατόμων με Ειδικές Ανάγκες προς τις κατάλληλες θύρες.

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, η είσοδος στον περιβάλλοντα χώρο του συμπλέγματος του ΟΑΚΑ (για παράδειγμα στο Τείχος των Εθνών) θα επιτραπεί στις 09:00, ενώ οι Πύλες του Σταδίου που οδηγούν στις κερκίδες και στην αρένα θα ανοίξουν στις 17:00.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 02 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο