Δύο συναυλίες, σε Αθήνα (Ηρώδειο) και Θεσσαλονίκη (Μέγαρο Μουσικής), στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, προγραμματίζει να δώσει στη χώρα μας η διάσημη Γερμανίδα ερμηνεύτρια Ούτε Λέμπερ. Εκτός από δικές της επιτυχίες, θα τραγουδήσει κλασικά κομμάτια των Πιάφ, Μπρελ και άλλων.
Δύο συναυλίες, σε Αθήνα (Ηρώδειο) και Θεσσαλονίκη (Μέγαρο Μουσικής), στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, προγραμματίζει να δώσει στη χώρα μας η διάσημη Γερμανίδα ερμηνεύτρια Ούτε Λέμπερ.
Η Λέμπερ, μούσα και συνεργάτις σπουδαίων προσωπικοτήτων, όπως οι Μάικλ Νάιμαν, Πίνα Μπάους, Μορίς Μπεζάρ και Έλβις Κοστέλο, έγινε διάσημη ερμηνεύοντας γνωστά γαλλικά και γερμανικά κομμάτια.
Η ίδια, σε συνέντευξή της στην Ελευθεροτυπία υποστηρίζει ότι «δεν είμαι σε καμία περίπτωση ντίβα με την παλιά χολιγουντιανή έννοια. Ζω την κανονική, τρελή καθημερινότητα μιας μητέρας τριών παιδιών».
Οι συναυλίες της έχουν τίτλο Ute Lemper: Best of και -εκτός από δικές της επιτυχίες- περιλαμβάνουν κλασικά κομμάτια των Εντίθ Πιάφ, Ζακ Μπρελ, Λέο Φερέ και άλλων.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.