Τετ-α-τετ «Λάζου» με Ιωαννίδη για το ελληνικό μπάσκετ
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού, αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη είχε την Τετάρτη (18/6) ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Λάζαρος Παπαδόπουλος και συζήτησαν για πολλά από τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον χώρο του μπάσκετ.
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού, αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη είχε την Τετάρτη (18/6) ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Λάζαρος Παπαδόπουλος.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν για πολλά από τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον χώρο του μπάσκετ και συμφώνησαν ότι πρέπει να συνεχιστεί ο διάλογος.
Ο κ. Ιωαννίδης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις αρχαιρεσίες του ΠΣΑΚ και εξέφρασε την ικανοποίηση για τη μαζική συμμετοχή των αθλητών της Α1 και της Α2 στις Γενικές Συνελεύσεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας