Τη Σόνια Γκάντι θα ενσαρκώσει η Μόνικα Μπελούτσι στη μεγάλη οθόνη
Τη Σόνια Γκάντι, τη χήρα του δολοφονηθέντος πρώην πρωθυπουργού της Ινδίας Ρατζίβ Γκάντι και πρόεδρο του Κόμματος του Κογκρέσου, θα ενσαρκώσει η Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ολοκληρωθούν τον Απρίλιο του 2006.
Τη Σόνια Γκάντι, τη χήρα του δολοφονηθέντος πρώην πρωθυπουργού της Ινδίας Ρατζίβ Γκάντι και πρόεδρο του Κόμματος του Κογκρέσου, θα ενσαρκώσει η Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ολοκληρωθούν τον Απρίλιο του 2006.
«Η ταινία Σόνια θα διαγράψει την εποποιία μιας γυναίκας από ένα μικρό χωριό της Ιταλίας, η οποία παντρεύεται έναν κληρονόμο της μεγάλης δυναστείας των Νεχρού-Γκάντι και ερωτεύεται την πατρίδα του» δήλωσε ο παραγωγός της ταινίας Τζαγκμοχάν Μούντρα.
«Το πεπρωμένο παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της. Η Σόνια επέλεξε να μπει στην πολιτική, κάτι που κατά βάθος τη δυσαρεστεί. Είναι μια επιπλέον απόδειξη της αγάπης της για τον Ρατζίβ» εξηγεί ο ίδιος.
Πηγή έμπνευσης για την ταινία αποτελεί το βιβλίο του Ινδού δημοσιογράφου Ρασίντ Κιντουάι «Σόνια, μια βιογραφία», που κυκλοφόρησε το 2003.
Το φιλμ θα γυριστεί στην Ιταλία, τη Βρετανία και την Ινδία. Η Μόνικα Μπελούτσι θα ενσαρκώσει τη Σόνια, ενώ το ρόλο του συζύγου της, Ρατζίβ Γκάντι, θα ερμηνεύσει Ινδός ηθοποιός που δεν έχει ακόμη επιλεγεί. Την πεθερά της Σόνια, Ίντιρα Γκάντι, θα υποδυθεί πιθανώς η Περιτζάντ Ζοραμπιάν, σταρ του Μπόλιγουντ.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας