Mία πρωτότυπη έρευνα του BBC αναδεικνύει νικητή τον Σον Κόνερι με διαφορά… προφοράς
Τον τίτλο του Βρετανού με την πιο όμορφη προφορά κέρδισε ο Σκοτσέζος ηθοποιός Σον Κόνερι, σύμφωνα τουλάχιστον με ψηφοφορία που πραγματοποίησε το BBC. Ακολουθούν δύο πολύ γνωστές «φωνές» στη χώρα, ο Τρέβορ ΜακΝτόναλντ και ο Τέρι Βόγκαν.
Τον τίτλο του Βρετανού με την πιο όμορφη προφορά κέρδισε ο Σκοτσέζος ηθοποιός Σον Κόνερι, σύμφωνα τουλάχιστον με τη σχετική ψηφοφορία που πραγματοποίησε το BBC στο πλαίσιο μιας γενικότερης έρευνας με τίτλο BBC Voices.
Ακολουθούν δύο πολύ γνωστές «φωνές» στη χώρα, ο Τρέβορ ΜακΝτόναλντ και ο Τέρι Βόγκαν. Ο δεύτερος είναι πολύ γνωστός στη χώρα από τη μετάδοση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision για λογαριασμό της αγγλικής τηλεόρασης.
Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο επίσης ηθοποιός Χιου Γκραντ.
Στόχος του BBC Voices είναι να καταγράψει τον διαφορετικό τρόπο ομιλίας και χρήσης της αγγλικής γλώσσας -με ό,τι αυτό συνεπάγεται- στο σύνολο του Ηνωμένου Βασιλείου.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας