Τον τελευταίο χρόνο, η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κόβει σταδιακά τα μαλλιά της, δοκιμάζοντας κάθε φορά και πιο κοντό μήκος. Μετά το ημίμακρο look στο τέλος του 2024, λίγους μήνες αργότερα, τον Μάιο του 2025 υιοθέτησε ένα καρέ και πριν λίγες ημέρες αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της πολύ πολύ κοντά, a la garcon.
Το γνωστό μοντέλο από τη Σλοβακία έκοψε αγορέ τα μαλλιά της και οι φωτογραφίες της στο Instagram τραβούν την προσοχή.
Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: «Μου έκανε καλό να κόψω τα μαλλιά μου»
«Τα μαλλιά μου ήταν η υπογραφή μου. Ήμουν η μεγάλη ξανθιά με το έντονο στήθος. Ήμουν η μεγάλη Barbie.
Μου έκανε καλό να τα κόψω. Σκέφτηκα ότι δεν χρειάζομαι τόσα πολλά μαλλιά.
Λένε συχνά ότι όταν μια γυναίκα αλλάζει κάτι σημαντικό στη ζωή της, κόβει τα μαλλιά της. Έκοψα λοιπόν τα μαλλιά μου», είπε η ίδια στο 50’ Inside.
Το πανέμορφο μοντέλο, το οποίο γνωρίσαμε ως σύζυγο του Κριστιάν Καρεμπέ, παντρεύτηκε τον Aram Ohanian ενώ το 2019 έγινε μητέρα σε ηλικία 46χρόνων και από τότε απολαμβάνει τη μητρότητα όσο τίποτε άλλο και η μικρή Nina είναι όλη της η ζωή.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.