Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: «Ένιωθα το σάλιο του στο πρόσωπο και το στήθος μου»

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: «Ένιωθα το σάλιο του στο πρόσωπο και το στήθος μου»

Το διάσημο μοντέλο αποκαλύπτει ότι πρόκειται για πολύ γνωστό όνομα στον χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας, με πολλές διάσημες ταινίες στο ενεργητικό του.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα στη βιογραφία της, με τίτλο «Libre» μίλησε ανοιχτά για την απόπειρα Γάλλου σκηνοθέτη, να τη βιάσει, στο παρελθόν σε ηλικία περίπου 35 ετών. Το διάσημο μοντέλο βρέθηκε στο σπίτι του, προκειμένου να συζητήσουν για ένα νέο πρότζεκτ και τότε εκείνος, βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί.

Έπεσε ξαφνικά πάνω μου, με αγκάλιασε βίαια

«Έπεσε ξαφνικά πάνω μου, με αγκάλιασε βίαια, ένιωθα το σάλιο του στο πρόσωπο και το στήθος μου. Τον έσπρωξα με δύναμη, ήμουν σοκαρισμένη που τόλμησε να μου επιτεθεί. Ήμουν 30, 35 ετών τότε. Αυτό που έκανε το βρήκα αηδιαστικό, έφυγα αμέσως. Άφησα αυτή την ιστορία στην άκρη, γεγονός για το οποίο σήμερα μετανιώνω. Αντιστάθηκα, το άφησα στην άκρη, έκανα ένα ντους. Δεν προχώρησε. Σήμερα όμως, λέω στον εαυτό μου πως αυτό ήταν ήδη μια σοβαρή πράξη. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει σε κανέναν.

Ένα «αρπακτικό» κυκλοφορεί ελεύθερο», αναφέρει και τονίζει πως  λίγες εβδομάδες μετά το συμβάν, είδε τον σκηνοθέτη σε ένα εστιατόριο, ενώ εκείνη συνοδευόταν από τον τότε, σύζυγό της, Κριστιάν Καρεμπέ.

Δεν είχα μιλήσει για το συμβάν στον σύζυγο

«Είχε το θράσος να έρθει και να μου πει «καλημέρα» με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Δεν είχα μιλήσει για το συμβάν στον σύζυγο, με τον οποίο ήμουν παντρεμένη, εκείνη την εποχή. Ένιωσα πως μου είχε κάνει κακό και εγώ τον κάλυψα για ακόμα μία φορά», περιγράφει.

«Το κάνω για όλα τα νέα κορίτσια θα μπορούσαν να βρεθούν στην ίδια κατάσταση κι ίσως δεν έχουν απαραίτητα τον δικό μου χαρακτήρα για να το χειριστούν. Ευτυχώς, που δημιουργήθηκε το #MeToo», γράφει επίσης.

Sports in

Μεγάλη ανατροπή για τη Super League της νέας σεζόν – Ποιος είναι το φαβορί για τον τίτλο…

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε το φετινό πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι το φαβορί για το επόμενο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024