Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 1-2: Σπουδαία πρόκριση για τους «γλάρους»
Μετά το Λιγκ Καπ, πάει και το FA Cup για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού η Μπράιτον την απέκλεισε μέσα στο Ολντ Τράφορντ. Ως αλλαγή έπαιξε ο Μπάμπης Κωστούλας.
Κύπελλο ήταν και πάει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχασε άλλον έναν στόχο. Η εξαιρετική Μπράιτον πέρασε με 2-1 από το «Old Trafford» και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τον Μπάμπη Κωστούλα να μπαίνει αλλαγή στο 83′ και να κάνει αισθητή την παρουσία του.
Η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έχασε ευκαιρία με τον Νταλότ, αλλά στο 12′ ο Γκρούντα πήρε το ριμπάουντ από διώξιμο του Μαρτίνες στη γραμμή και έκανε το 0-1. Ο Γουέλμπεκ αστόχησε σε τετ α τετ στο 22′ για δεύτερο γκολ και μέχρι την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με Μαρτίνες και Κούνια για την ισοφάριση.
Αυτή που σκόραρε ήταν και πάλι η Μπράιτον με υπέροχο τελείωμα του Γουέλμπεκ στο 64′ και το μόνο που κατάφερε η Γιουνάιτεντ ήταν να μειώσει σε 1-2 με κεφαλιά του Σέσκο από κόρνερ. Στο 89′ ο Λέισι άφησε τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η Premier League θα εξαιρεθεί από μια νέα προτεινόμενη αλλαγή κανονισμού που επιτρέπει στο VAR να εξετάζει αν πρέπει να καταλογιστεί κόρνερ. Για ποια …επιδημία «αδιαφορούν» οι διαιτητές
LIVE: Μαυροβούνιο – Ελλάδα. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μαυροβούνιο – Ελλάδα για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.