Νέο επεισόδιο στο σίριαλ του Τετέ! Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία, η Γκρέμιο επιμένει για την απόκτηση του άσου του Παναθηναϊκού καταθέτοντας πρόταση για δανεισμό με οψιόν αγοράς.
Το «GZH» συγκεκριμένα αναφέρει ότι η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε προσφέρει 500.000 ευρώ ως «ενοίκιο» και υποχρεωτική αγορά στα μέσα του 2026 με ένα ποσό μεταξύ 4-5 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται επίσης πως οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση των «πράσινων».
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως δείχνει πως θέλει να επιστρέψει στην Γκρέμιο από όπου ξεκίνησε την καριέρα του και ίσως να μην είναι τυχαίο το ότι φωτογραφήθηκε με φανέλα της ομάδας. Με τον Παναθηναϊκό πάντως έχει συμβόλαιο ως το 2028 και φέτος έχει καταγράψει 27 εμφανίσεις με 2 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.
Η σχετική ανάρτηση
O Grêmio mudou os moldes da proposta por Tetê após sinalização do Panathinaikos
Agora, o Tricolor oferece 500 mil euros pelo empréstimo com obrigação de compra já na metade de 2026, por um valor entre 4 e 5 milhões de euros. Conversas seguem em andamento.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.