Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τον Λορέν Μορόν για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του Άρη με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ισπανός επιθετικός έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες και ο προπονητής του αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο λόγος που πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση ο Ισπανός τεχνικός είναι ότι κόντρα στην Ένωση θα έχει σίγουρα στη διάθεση του τον Τίνο Καντεβέρε, καθώς θα έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.
Δεν προλαβαίνει ούτε ο Αλφαρέλα
Ο 29χρονος επιθετικός θα έχει ξεπεράσει μέχρι τότε το πρόγραμμα αποθεραπείας του και θα πάρει τη θέση του Μορόν στην κορυφή της επίθεσης. Αντίθετα, δεν θα προλάβει ούτε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Μιγκέλ Αλφαρέλα.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Άντονι Τζόσουα συγκρούστηκε με ακινητοποιημένο φορτηγό, ωστόσο οι αρχές διευκρίνισαν ότι ο 36χρονος πυγμάχος υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα και η υγεία του είναι καλή.
Ο Μικέλ Αρτέτα σε δηλώσεις του τόνισε πως θέλει το «Emirates να αποτελεί «φρούριο» και όποιος αντίπαλος της Άρσεναλ αγωνίζεται σε αυτό να περνάει δύσκολες στιγμές.