Ο Καλάθης βάζει τρίποντο και… καρφώνει το βλέμμα στον Σπανούλη (vid)
Ο Νικ Καλάθης έφυγε από τη Μονακό χωρίς να έχει παίξει όσο θα ήθελε και στη νίκη της νέας του ομάδας, Παρτιζάν, επί της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη μίλησε με τα... μάτια στον πρώην προπονητή του!
Η Παρτιζάν γλίτωσε την ανατροπή από τη Μονακό και πήρε τη νίκη με 78-76, για τη 10η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα παιχνίδι με ελληνικό στοιχείο και από τις δύο πλευρές, καθώς στην ομάδα του Βελιγραδίου αγωνίζεται ο Νικ Καλάθης, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης προπονεί τους Μονεγάσκους.
Μάλιστα, οι δύο τους πρωταγωνίστησαν και σε ένα στιγμιότυπο του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ έμεινε ελεύθερος και σκόραρε τρίποντο για να διαμορφώσει το 42-34 και μόλις σκόραρε, γύρισε άμεσα και κοίταξε έντονα τον προπονητή της Μονακό και της Εθνικής ομάδας, ο οποίος βρισκόταν ακριβώς από πίσω του.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι πρότινος, ο Καλάθης αγωνιζόταν στη Μονακό υπό τις οδηγίες του Σπανούλη, ωστόσο είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.
Όσον αφορά τα στατιστικά του παιχνιδιού, ο 36χρονος είχε 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 28 λεπτά, στη νίκη της Παρτιζάν επί της πρώην ομάδας του.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Αποκάλυψη: «Τρέμουν» στο ενδεχόμενο να παίξουν ρόλο στις αξιολογήσεις του καλοκαιρού σχετικά με τον πίνακα της Super League λόγω φάλτσων της ΚΕΔ με τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού του ποδιού και δεν υπολογίζεται για το ματς με την Μονακό (27/3, 21:15). Αμφίβολος για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
Σε έντονους ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια που έχει στη διάθεσή τής η ΠΑΕ ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 4.700 «κομμάτια» που έχουν ήδη βρει κατόχους
Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τουλάχιστον την 3η θέση στα Play Off, αλλά και ο Ράφα Μπενίτεθ έχει τους δικούς του στόχους για να ενισχύσει τη δουλειά του.