Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» με 3-1 την Κηφισιά στη Νεάπολη, πήρε το «τρίποντο» και ανέβηκε πρώτος στη βαθμολογία της Stoiximan Super League, καθώς πλέον οι Πειραιώτες έχουν 25 πόντους και είναι μόνοι τους στην κορυφή.
Στο ντέρμπι της ημέρας ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 2-1 του ΠΑΟΚ και ανέβηκε στην 6η θέση με 15 πόντους, έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», από την άλλη πλευρά, έμεινε δεύτερος με 23 βαθμούς και στο -2 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ έχοντας ξανά ως σκόρερ τον Ορμπελίν Πινέδα, παρέμεινε στην 3η θέση, αλλά ανέβηκε στους 22 βαθμούς και είναι πλέον στο -3 από την κορυφή.
Ο Άρης έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τον Αστέρα, ενώ μεγάλες νίκες πέτυχαν ο Λεβαδειακός (5-2 τον Πανσερραϊκό) και ο Βόλος (0-1 τον Ατρόμητο). Ακολουθεί διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και δράση ξανά από το Σάββατο 22 Νοεμβρίου.
Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής της Super League:
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.