Ακόμη ένα σοβαρό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό καθώς τέθηκε νοκ άουτ και ο Βασίλης Τολιόπουλος.
Ο διεθνής άσος υπέστη θλάση στη γάμπα στην προπόνηση της Παρασκευής (7/11) και αναμένεται να χάσει τα ματς των «πράσινων» κόντρα σε Παρί και Ρεάλ, στη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας που ακολουθεί.
Ξεκίνησε ήδη θεραπεία
Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων του διεθνούς γκαρντ έδειξαν έχει υποστεί θλάση στον υποκνημίδιο μυ του αριστερού του ποδιού. Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη έχει ξεκινήσει θεραπευτική αγωγή, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται καθημερινά.
Έτσι ο Τολιόπουλος έρχεται να προστεθεί στις απουσίες των Ματίας Λεσόρ, Ομέρ Γιούρτσεβεν και Ρισόν Χόλμς, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Εργκίν Αταμάν.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 26η αγωνιστική της Premier League.
Η 67χρονη Μαντόνα παρακολούθησε τον αγώνα της Τότεναμ εναντίον της Τσέλσι για το πρωτάθλημα U14. Η αγάπη της 67χρονης «βασίλισσας της ποπ» για το ποδόσφαιρο.
Η διοίκηση της Νάπολι και ο δήμος της πόλης παίρνουν άμεσα μέτρα για το ιστορικό γήπεδο, μετά τις σοκαριστικές εικόνες στα social media, από το παιχνίδι των «παρτενοπέι» με την Τσέλσι για το Champions League