Επιστροφή στην δράση στο UEFA Champions League, με το πρώτο… πιάτο της League Phase να περιλαμβάνει εννέα αναμετρήσεις και μπόλικο θέαμα.
Στα πρώτα χρονικά παιχνίδια, η Άρσεναλ συνέχισε την εκπληκτική της πορεία επικρατώντας εύκολα της Σλάβια Πράγας με 3-0, ενώ ο αγώνας της Νάπολι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν έβγαλε νικήτρια (0-0).
Στους βραδινούς αγώνες, Ολυμπιακός και PSV έμειναν στο 1-1, η Σπόρτινγκ του βασικού Ιωαννίδη ήρθε 1-1 με τη Γιουβέντους, η Τότεναμ διέλυσε την Κοπεγχάγη του βασικού Χατζηδιάκου με 4-0, η Μονακό επιβλήθηκε 1-0 της Μπόντο/Γκλιμτ, η Λίβερπουλ νίκησε 1-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Ατλέτικο επικράτησε της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 3-1 και τέλος η Μπάγερν πέρασε από την έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν με 2-1.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.