Ο Νίκλας Ελίασον συμμετείχε στην προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία από αύριο (11/9) θα «ανεβάσει στροφές» στην προετοιμασία με την επιστροφή όλων των διεθνών.
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την σημερινή της προπόνηση ενόψει του ματς κόντρα στον Λεβαδειακό (14/9), κανονικά συμμετείχε και ο Νίκλας Ελίασον, ο οποίος δεν έπαιξε στο τελευταίο ματς της Σουηδίας.
Η «Ένωση» ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις και από αύριο (11/9) οι κιτρινόμαυροι θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς, αφού αναμένεται η επιστροφή όλων των διεθνών, μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων.
Υπενθυμίζεται ότι αναφορικά με τον Ελίασον, ο 29χρονος διεθνής δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σουηδίας είχε αναφέρει πως έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με το Κόσοβο επειδή δεν ήταν 100% έτοιμος.
Άνοιξαν δύο θύρες για τους οπαδούς της ΑΕΚ στη Λιβαδειά
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Super League 2025-2026 απέναντι στον Λεβαδειακό, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου (20:00), στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης».
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μέσω της πλατφόρμας ticketmaster.gr. Για τη Θύρα 4 πατήστε ΕΔΩ και για τη Θύρα 5 πατήστε ΕΔΩ.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, για την είσοδο στο γήπεδο είναι υποχρεωτική η ενεργοποίηση των εισιτηρίων μέσω της εφαρμογής gov.gr Wallet. Η διαδικασία είναι η ίδια με αυτή που ισχύει και στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.
Το QR Code του ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα πρέπει να ταυτοποιηθεί μέσα από την εφαρμογή, ενώ χωρίς την ταυτοποίηση αυτή δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στο γήπεδο».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Mάικλ Κάρικ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του πάγκου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στο σύλλογο.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο, για την απουσία του Κέντρικ Ναν, για την εμφάνιση με το Περιστέρι και την ανάγκη για διπλό κόντρα στους Βαυαρούς.