O Τσιμίκας υπέγραψε στη Ρόμα και ο ΛΕΞ απάντησε με… Νάπολι! (pic)
Ο Κώστας Τσιμίκας ανέβασε στα social media τις πρώτες του φωτογραφίες από τη μεταγραφή του στη Ρόμα και ο ΛΕΞ ήταν από τους πρώτους που του ευχήθηκαν για το νέο ξεκίνημα με... ιδιαίτερο τρόπο.
Παίκτης της Ρόμα είναι και επίσημα από την Κυριακή ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος συνεχίζει στους «τζιαλορόσι» μετά την άκρως επιτυχημένη καριέρα του στη Λίβερπουλ. Ο 29χρονος διεθνής μπακ Κώστας Τσιμίκας ανέβασε στα social media τις πρώτες φωτογραφίες με τη φανέλα του ρωμαϊκού συλλόγου, εκφράζοντας τη χαρά του που θα παίξει για πρώτη φορά στη Serie A και στον ιστορικό σύλλογο της ιταλικής πρωτεύουσας.
Πολλοί παλιοί συμπαίκτες, φίλοι και απλοί φίλαθλοι έσπευσαν να σχολιάσουν στις αναρτήσεις του «Τσίμι» και να του ευχηθούν καλή επιτυχία για αυτό το νέο ξεκίνημα. Ένας από αυτούς ήταν και ο διάσημος ράπερ, ΛΕΞ, ο ποίος αφιέρωσε ένα story στον πρώην πλέον παίκτη των «κόκκινων».
Ο Κώστας Τσιμίκας και ο… αντίπαλος ΛΕΞ
«Καλή σεζόν να έχουμε μπρο» έγραψε χαρακτηριστικά ο ΛΕΞ, όμως φρόντισε να κάνει και… πλάκα στον Τσιμίκας, αφού συνδύασε το μήνυμα αυτό με μια δική του φωτογραφία που ποζάρει με ακριβώς τον ίδιο τρόπο όπως και ο νέος πια παίκτης της Ρόμα, μόνο που αυτός φοράει φανέλα… ανταγωνισμού και συγκεκριμένα της Νάπολι!
Φυσικά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους τα «λένε» μέσω social media., αφού πριν λίγες μέρες ο ΛΕΞ είχε ποζάρει με τη φανέλα του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ.
Η Ρόμα υποδέχτηκε τον Κώστα Τσιμίκα με ένα λιτό «Καλώς ήλθες στη Ρώμη», με τη σχετική ανάρτηση να σφραγίζει τον δανεισμό του Έλληνα διεθνή από τη Λίβερπουλ έως το τέλος της σεζόν.
Έτσι, ο 29χρονος Κώστας Τσιμίκας θα γίνει ο 8ος Έλληνας που θα φορέσει τη φανέλα των «Τζαλορόσι» μετά τους Χολέβα, Ταχτσίδη, Μανωλά, Δέλλα, Χούτο, Τοροσίδη και Κεραμίτση
Στο σχετικό βίντεο με το οποίο υποδέχτηκε τον παίκτη, αποκαλύπτεται και το νούμερο που θα φορέσει ο «Τσίμι» στη νέα του ομάδα, το «12».
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.