Για το «3 στα 3» η Εθνική στο Eurobasket κόντρα στη Γεωργία
Ένα 24ωρο μετά τη νίκη επί της Κύπρου για τη 2η αγωνιστική του Eurobasket, η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Γεωργία με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο στη διοργάνωση.
Η Εθνική Ελλάδος επικράτησε το Σάββατο (30/8) της Κύπρου με 96-69 για την 2η αγωνιστική του Eurobasket και μια μέρα μετά αντιμετωπίζει τη Γεωργία, με μόνο στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει αήττητη και στην κορυφή του ομίλου.
Η «γαλανόλευκη» δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στους οικοδεσπότες, ξεκούρασε αρκετούς παίκτες -ανάμεσά τους και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που δεν ήταν καν στην 12άδα- και θα είναι έτοιμη για την σημερινή αναμέτρηση (31/8, 15:00). Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ισπανία αντιμετωπίζει την Κύπρο (18:15).
«Έτσι να συνεχίσουμε και στα επόμενα»
«Ήταν μέσα στο πλάνο μας να μην αγωνιστεί ο Αντετοκούνμπο. Όλα είναι όπως τα έχουμε προγραμματίσει. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στην Γεωργία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σπανούλης ενόψει της αναμέτρησης.
Από τη μεριά του ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πρόσθεσε: «Θα δούμε βίντεο, γιατί στα συνεχόμενα παιχνίδια παίζει ρόλο η ενέργεια. Έτσι είναι το μπάσκετ. Προσωπικά δεν ήμουν εκεί στο προηγούμενο παιχνίδι όπως έπρεπε, αλλά σήμερα βρήκα ρυθμό. Ήμασταν καλοί στα δύο πρώτα παιχνίδια και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και στα επόμενα».
Από τη μεριά της η Γεωργία έχει μία νίκη -κόντρα στην Ισπανία- και μία ήττα από την Ιταλία και αναμένεται να είναι δύσκολος αντίπαλος για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή