Πυροδοτεί τη «βόμβα» Ταρέμι ο Ολυμπιακός: Έρχεται το πρωί της Κυριακής ο Ιρανός
Ο Ιρανός «killer» αναμένεται στην Αθήνα στις 08:55 για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό – Τεράστια μεταγραφή για τους Πειραιώτες, που κάνουν δικό τους έναν πολύ σπουδαίο επιθετικό!
Έτοιμος να ολοκληρώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός, καθώς το πρωί της Κυριακής (31/8, 08:55) αναμένεται στην Αθήνα ο Μεχντί Ταρέμι.
Οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πείσουν τον Ιρανό επιθετικό της Ίντερ να πει το πολυπόθητο «ναι» και σε λίγες ώρες ο έμπειρος στράικερ αναμένεται στην Ελλάδα, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους νταμπλούχους.
Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, με εμπειρία και πολλά γκολ στο ενεργητικό του, που θα πλαισιώσει στην «ερυθρόλευκη» επιθετική γραμμή τους Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Ρομάν Γιάρεμτσουκ, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.
Ο Ολυμπιακός αποκτά έναν ποδοσφαιριστή που έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να κάνει τη διαφορά.
Ο Ταρέμι, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς της γενιάς του. Με ύψος 1,87 μ. και χαρακτηριστικό το ένστικτο του γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Persepolis όπου σημείωσε 55 γκολ σε 112 εμφανίσεις, προτού μετακομίσει στο Κατάρ και εν συνεχεία στην Ευρώπη και τη Ρίο Αβε.
Στην Πόρτο έζησε την πιο παραγωγική πενταετία της καριέρας του με 91 γκολ σε 182 αγώνες, πριν το καλοκαίρι του 2024 μεταγραφεί στην Ίντερ, όπου αγωνίζεται με το «99». Έχοντας συνολικά 202 γκολ και 101 ασίστ συνολικά σε 445 αγώνες σε συλλογικό επίπεδο.
Στην εθνική Ιράν είναι δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών με 56 γκολ σε 95 συμμετοχές, έχοντας συμβάλλει καθοριστικά στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026. Δύο φορές πρώτος σκόρερ στο ιρανικό πρωτάθλημα, με διεθνείς παραστάσεις στο Champions League και ηγετική παρουσία στην επίθεση, ο Ταρέμι συνεχίζει να γράφει την ιστορία του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442