«Πάει να κλέψει τον Ντουναρούμα από τη Σίτι η Γιουνάιτεντ» (pic)
Όλα έδειχναν ότι ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα θα κατέληγε στο Μάντσεστερ και τη Σίτι, ωστόσο σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ από την Αγγλία, η άλλη ομάδα της πόλης -η Γιουνάιτεντ- είναι αυτή που πάει να κάνει το μεγάλο «κόλπο»!
Έτοιμη να πυροδοτήσει μια από τις μεταγραφικές «βόμβες» του καλοκαιριού είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ που έρχονται από την Αγγλία. Όπως αναφέρει η Mirror, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν μπει… σφήνα στην υπόθεση της μεταγραφής του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα στη Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που φερόταν να είναι «τελειωμένη υπόθεση».
Ονάνα φεύγει, Ντουναρούμα έρχεται (;)
Το μέλλον του Ιταλού τερματοφύλακα παραμένει, ωστόσο, αβέβαιο από τη στιγμή που ο Λουίς Ενρίκε του έδειξε την πόρτα της εξόδου της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον «Τζίτζι» να έχει ήδη πάρα πολλές προτάσεις μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Τα τελευταία 24ωρα, η μετακίνησή του στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα φαινόταν πως θα ολοκληρωνόταν αργά ή γρήγορα, ωστόσο οι Άγγλοι τώρα «μπλέκουν» και την άλλη μεγάλη ομάδα του Μάντσεστερ.
🤔 Man Utd have a potential lifeline in their Gianluigi Donnarumma pursuit
Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στο Νησί, η Γιουνάιτεντ έχει μπει πολύ δυναμικά στην υπόθεση και ετοιμάζεται να «απαγάγει τον Ντοναρούμα μέσα από τα χέρια της Σίτι», σημειώνει η Mirror. Στο ίδιο ρεπορτάζ, μάλιστα, τονίζεται ότι ο Αντρέ Ονάνα από την πλευρά του πλησιάζει στην μεγάλη του επιστροφή στην Ίντερ, ώστε έτσι να κάνει «χώρο» στο ρόστερ των «διαβόλων», για τον Ιταλό.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.