Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ 4-2: «Καθάρισαν» Κιέζα και Σαλάχ
Η Λίβερπουλ… τα χρειάστηκε, το 2-0 έγινε 2-2 από τη σκληροτράχηλη Μπόρνμουθ, αλλά ο Κιέζα έδωσε τη λύση στο 88′, ο Σαλάχ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα (4-2) και έτσι η πρωταθλήτρια ξεκίνησε με το «δεξί» τη φετινή Premier League
Νίκη στην έναρξη της Premier League για την πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ.
Το σύνολο του Άρνε Σλοτ η αλήθεια είναι πως… τα χρειάστηκε κόντρα στη σκληροτράχηλη Μπόρνμουθ, αλλά εν τέλει κατάφερε να πετύχει αυτό που θέλει. Το 2-0 έγινε 2-2 σε 12 λεπτά (64′, 76′), αλλά Κιέζα (88′) και Σαλάχ (90+4′) έδωσαν τη λύση, για την επικράτηση με σκορ 4-2 των «κόκκινων».
Ο Εκιτικέ ήταν αυτός που σημείωσε το πρώτο γκολ της νέας σεζόν στην Premier League στο 37′, όντας ο πρώτος Γάλλος που το καταφέρνει, τέσσερα χρόνια μετά τον Αλεξάντερ Λακαζέτ με την Άρσεναλ.
Ο Χάκπο έκανε το 2-0 στο 49′ και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα «σβήσει» σε αυτά τα επίπεδα. Αλλά δεν έγινε έτσι. Με δύο γκολ του Σεμένιο στο 64′ και τ 76′ έγινε το 2-2, αλλά εν τέλει στο φινάλε η Λίβερπουλ βρήκε τις λύσεις που έψαχνε για την επίτευξη της νίκης.
Ο Φεντερίκο Κιέζα με ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση στο 88’ χάρισε μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του. Το… κερασάκι στην τούρτα από τον Μοχάμεντ Σαλάχ στο 94΄, με το δεξί, με τον Αιγύπτιο σταρ να πανηγυρίζει σαν τον Ντιόγκο Ζότα!
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.