Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος όλα δείχνουν πως θα αγωνίζεται στη Σεβίλλη τη νέα σεζόν, καθώς αναμένεται να υπογράψει με τη μορφή δανεισμού από τη Νιούκαστλ.
Ο διεθνής με την Εθνική μας ομάδα τερματοφύλακας, έφτασε τη Δευτέρα (11/08) στην Ανδαλουσία ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.
Όπως αναφέρεται από Ισπανικά ΜΜΕ, στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων δεν υπάρχει οψιόν αγοράς και έτσι ο Βλαχοδήμος θα αγωνιστεί έναν χρόνο μονάχα στην Ανδαλουσία.
Η ανάρτηση για τη μεταγραφή του Βλαχοδήμου στη Σεβίλλη
?⚪? ¡ÚLTIMA HORA!
? Odysseas Vlachodimos aterriza en la ciudad para firmar por el @SevillaFC.
? Llega cedido sin opción de compra, procedente del Newcastle.
Στο διαδίκτυο διέρρευσε βίντεο από την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Σεβίλλης, όπου τον περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας που ήταν εκεί να τον υποδεχθούν και να τον οδηγήσουν προφανώς στα γραφεία της ομάδας, προκειμένου να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»