Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος όλα δείχνουν πως θα αγωνίζεται στη Σεβίλλη τη νέα σεζόν, καθώς αναμένεται να υπογράψει με τη μορφή δανεισμού από τη Νιούκαστλ.
Ο διεθνής με την Εθνική μας ομάδα τερματοφύλακας, έφτασε τη Δευτέρα (11/08) στην Ανδαλουσία ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.
Όπως αναφέρεται από Ισπανικά ΜΜΕ, στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων δεν υπάρχει οψιόν αγοράς και έτσι ο Βλαχοδήμος θα αγωνιστεί έναν χρόνο μονάχα στην Ανδαλουσία.
Η ανάρτηση για τη μεταγραφή του Βλαχοδήμου στη Σεβίλλη
🚨⚪🔴 ¡ÚLTIMA HORA!
🛬 Odysseas Vlachodimos aterriza en la ciudad para firmar por el @SevillaFC.
🔐 Llega cedido sin opción de compra, procedente del Newcastle.
Στο διαδίκτυο διέρρευσε βίντεο από την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Σεβίλλης, όπου τον περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας που ήταν εκεί να τον υποδεχθούν και να τον οδηγήσουν προφανώς στα γραφεία της ομάδας, προκειμένου να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Δείτε βίντεο από τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπέτις. Λίγο νωρίτερα ο Έλληνας επιθετικός και ο Πέλκας είχαν διπλή ευκαιρία.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 72-68 από την Εστουδιάντες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup – Παράπονα για τη διαιτησία για το αντιαθλητικό που δεν δόθηκε στη Σπυριδοπούλου λίγο πριν το φινάλε.