Σοκ στο ποδόσφαιρο: Σκοτώθηκε ο Ντιόγκο Ζότα της Λίβερπουλ σε τροχαίο δυστύχημα (pics)
Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Ντιόγκο Ζότα, σκοτώθηκε σε ηλικία 28 ετών, μετά από τροχαίο δυστύχημα. Νεκρός και ο αδερφός του, 26 ετών.
Το απόλυτο σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Το πρωί της Πέμπτης, ο Ντιόγκο Ζότα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 28 ετών μετά από τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Θαμόρα στην Ισπανία, όπως μετέδωσε η Marca. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, το δυστύχημα σημειώθηκε στο 65ο χιλιόμετρο του αυτοκινητόδρομου A-52, κοντά στη διοικητική περιφέρεια, Παλάθιος ντε Σανάμπρια.
Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ σκοτώθηκε όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε, μαζί με τον αδερφό του Αντρέ, 26 ετών, βγήκε από τον δρόμο. Όπως ανέφεραν οι μάρτυρες που κάλεσαν το 112, το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες που προκάλεσαν και πυρκαγιά στο σημείο, με τα δύο αδέρφια -αμφότεροι ποδοσφαιριστές- να χάνουν τη ζωή τους, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.
Η σχετική ανάρτηση
🚨 Dos jóvenes fallecen en un accidente en la A-52 (Palacios de Sanabria). 🚒 Interviene el Parque de Bomberos de Rionegro del Puente (Zona Norte del Consorcio de la @DiputacionZA) 🔥 El vehículo se incendió y las llamas se propagaron a la vegetación. 🖤 Tenían 28 y 26 años. DEP. pic.twitter.com/tqEhIS6iiY
— Diputación Provincial de Zamora (@DiputacionZA) July 3, 2025
Η ανάρτηση από τη Marca:
⚫ Muere el futbolista del Liverpool Diogo Jota en un accidente de tráfico en la provincia de Zamora
😢 El siniestro se produjo en el kilómetro 65 de la A-52, a la altura del término municipal de Palacios de Sanabria. pic.twitter.com/Uz15fMHKoZ
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.