Η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει την Ίντερ Μαϊάμι για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και ο Λουίς Ενρίκε μίλησε για το σπουδαίο ματς στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.
Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε φυσικά στον Λιονέλ Μέσι αναφέροντας πως είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, ενώ ξεκαθάρισε πως αν η ομάδα του θέλει να τον σταματήσει, αυτό θα γίνει μονάχα μέσω από την ομαδική δουλειά και όχι μόνο από έναν παίκτη.
Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Λουίς Ενρίκε:
Για τον Μέσι: «Για μένα, χωρίς αμφιβολία, ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία. Η ακμή του Μέσι διήρκησε 10-15 χρόνια, είναι το σημείο αναφοράς για τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία. Έχω δει τον Μέσι να κάνει πράγματα στην προπόνηση που ανήκουν σε άλλη φαντασία, απίστευτα πράγματα».
Για το πως σκοπεύει να τον σταματήσει: «Για να είμαι ειλικρινής, αν θέλουμε να σταματήσουμε τον Μέσι, δεν είναι δυνατόν να το κάνουμε μόνο με έναν παίκτη. Γιατί αν προσπαθήσουμε με αυτόν τον τρόπο, είμαστε νεκροί. Πρέπει να αμυνθούμε συλλογικά. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να αμυνθούν».
Από τη λίστα των ορισμών διαιτητών για τους αγώνες της Stoiximan Super League παίρνουν διπλούς ορισμούς συγκεκριμένοι ρέφερι της πρώτης κατηγορίας, Άγνωστα τα κριτήρια του Λανουά
'Ανθρακες ο... θησαυρός: Έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή εντυπώσεων για τα αυτονόητα που επιβάλλει η UEFA στην ΕΠΟ λόγω της σύμβασης διαιτησίας, η οποία είναι σε ισχύ εδώ και πολλά χρόνια