Σερβικό δημοσίευμα… ανάβει φωτιές για τον Ολυμπιακό! Συγκεκριμένα, το «Telesport» παρουσιάζει τους Πειραιώτες ως το φαβορί για την απόκτηση του Βασίλιε Μίτσιτς! Τι αναφέρουν οι Σέρβοι; Ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει ηγεμονική πρόταση στον έμπειρο γκαρντ.
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές οι οποίες θα ανέρχονται στα 12 εκατομμύρια ευρώ. Ετήσια, δηλαδή, θα αμείβεται με 4 εκατ. ευρώ. Συνεπώς θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας του μεγάλου λιμανιού!
«Σύμφωνα με τις πηγές μας, ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για την υπογραφή του Σέρβου γκαρντ, με τις δύο πλευρές να φέρονται κοντά σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο αξίας € 12.000.000. Μια τελική απόφαση θα μπορούσε να ληφθεί ήδη από την επόμενη εβδομάδα, με αισιόδοξα μηνύματα να προέρχονται από πηγές κοντά στον σύλλογο του Πειραιά. Εκτός από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον για τον πρώην MVP της EuroLeague έχουν δείξει και οι Φενέρμπαχτσε, Χάποελ και Ερυθρός Αστέρας», αναφέρουν στο «Telesport».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
?BREAKING: Micic to decide his future soon? ?
Vasilije Micic is one of the most sought-after players in Europe, and the situation may soon reach its conclusion. According to our sources, Olympiacos is currently the frontrunner to sign the Serbian guard, with the two sides… pic.twitter.com/zNS7rUAZFu
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»