Βουλή: «Στο κόκκινο» η αντιπαράθεση – Η ώρα της κρίσης για τον Καραμανλή
Πυρ ομαδόν από τα κόμματα της αντιπολίτευσης στη συζήτηση που αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τα μεσάνυχτα με τη διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας.
Ολοκληρώθηκε η συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής και τον ποινικό έλεγχο πολιτικών προσώπων για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.
Η συζήτηση άρχισε στις 09:28 στην αίθουσα της Ολομέλειας και αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τα μεσάνυχτα με τη διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας.
Δείτε live:
Συνολικά έχουν κατατεθεί τρεις προτάσεις, από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, τη ΝΔ και τους συγγενείς (που υπογράφεται από Πλεύση Ελευθερίας, ανεξάρτητους βουλευτές που πρόσκειται στο Κίνημα Δημοκρατίας, Ελληνική Λύση και Νίκη) και αφορούν σε 14 πολιτικά πρόσωπα και 10 συνολικά αδικήματα.
Σε κάθε περίπτωση στην αίθουσα της Ολομέλειας έχουν στηθεί 14 συνολικά αριθμημένες κάλπες, μια για κάθε πρόσωπο και οι βουλευτές το βράδυ θα ψηφίσουν μυστικά την πρόταση (και όχι το αδίκημα) που θεωρούν προσήκουσα στη διαδικασία.
Όλες τις εξελίξεις:
- Κακοκαιρία: Πάνω από 1.500 κλήσεις δέχτηκε Πυροσβεστική στην Αττική
- Κρίστι Νόεμ, η αδυσώπητη «ICE Barbie» του Ντόναλντ Τραμπ
- Λάρισα: Ένοχοι δυο γονείς που δεν έστελναν τα παιδιά τους στο σχολείο την περίοδο της πανδημίας
- Τραμ: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πότε θα επαναλειτουργήσουν οι σταθμοί που κλείνουν
- Ο Λεσόρ περνάει όλα τα τεστ και μπαίνει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
- Αυτό είναι το αμερικανικό The Crown – Η σειρά Kennedy μας βάζει στα άδυτα της πιο διάσημης οικογένειας των ΗΠΑ
- Bank of Greece Governor Calls for Shift in Growth Model
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442