Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 86-84 της Ρεάλ Μαδρίτης στη Μovistar Arena και έφυγε για Άμπου Ντάμπι, εκεί όπου θα διεκδικήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του στο μπάσκετ.
Ο Εβάν Φουρνιέ ήταν για μία ακόμα φορά καθοριστικός και έδειξε πόσο πολύ έλειψε από την ομάδα στο Game 3 της σειράς, καθώς ήταν εκείνος που σάλπισε την αντεπίθεση του Ολυμπιακού με 23 πόντους, κρατώντας όρθια την ομάδα σε αρκετά σημεία του ματς.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Φουρνιέ έκανε ένα συγκινητικό post στο Twitter, το οποίο αναφέρεται στο πεπρωμένο. «Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν τους απλούς ανθρώπους για ένα εξαιρετικό πεπρωμένο. Ευχαριστώ για την υποστήριξη», έγραψε συγκεκριμένα ο Γάλλος. Ο ίδιος, μάλιστα, συνόδευσε το εν λόγω μήνυμα με μία selfie με τους συμπαίκτες του.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.