Ατύχημα στον Σκαραμαγκά: Για δεύτερη φορά σε δύο χρόνια ανατράπηκε νταλίκα στα χέρια του ίδιου οδηγού
Ο οδηγός που εμπλέκεται και στα δύο ατυχήματα με νταλίκα δίνει εξηγήσεις και υπογραμμίζει όλα όσα έζησε τόσο χθες όσο και πριν από δύο και πλέον χρόνια
Για δεύτερη φορά εμπλέκεται σε ατύχημα με ανατροπή νταλίκας ο οδηγός του χθεσινού ατυχήματος που προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στον Σκαραμαγκά.
Ειδικότερα, τον Ιανουάριο του 2023 είχε βγει αλώβητος από φορτηγό στον Κηφισό, όταν και τότε είχε ανατραπεί η νταλίκα που οδηγούσε. Χθες Τετάρτη 30 Απριλίου ο δρόμος γέμισε λάχανα και δυο χρόνια νωρίτερα από τα πορτοκάλια που μετέφερε.
Ο οδηγός μίλησε στο MEGA απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν. Δίνει εξηγήσεις για τα δύο ατυχήματα και υπογραμμίζει όλα όσα έζησε τόσο χθες όσο και πριν από δύο και πλέον χρόνια.
«Το αμάξι, το μόνο πρόβλημα που είχε και δεν το γνώριζε ούτε ο εργοδότης μου, είχα πει ότι αυτό το διαφορικό στο αμάξωμα είναι κάποια λάστιχα που έπρεπε να αλλαχτούν», τόνισε.
Το πρόβλημα στα λάστιχα, όπως λέει, προκάλεσε το χθεσινό ατύχημα. Ο ίδιος επιμένει ότι δεν έκανε λάθος. Ο επαγγελματίας οδηγός επισημαίνει πως δεν είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα. Όπως τονίζει, σε όλους τους ελέγχους που του έχουν γίνει, δεν του βεβαιώθηκε ποτέ κάποιο πρόστιμο.
«Πήγαινα με κανονική ταχύτητα σε κλειστή στροφή και λόγω φθαρμένων ελαστικών έγινε αυτό», προσθέτει.
Οι εξηγήσεις του οδηγού για το ατύχημα στον Κηφισό
Για το ατύχημα στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά, το αίτιο σύμφωνα με τον οδηγό ήταν διαφορετικό. Είχε να κάνει με το φορτίο, που όπως λέει στο MEGA, ήταν υπέρβαρο.
Τότε όπως θυμάται, η νταλίκα του ανατράπηκε μετά από ένα απότομο φρενάρισμα.
Τα παράπονα, μετά τα επικριτικά σχόλια ορισμένων για τις ικανότητές του στο τιμόνι, τον πνίγουν. Όπως υποστηρίζει, παρά τα όσα του έχουν τύχει είναι καλός οδηγός και πάντα προσεκτικός.
Οι μνήμες από το χθεσινό τροχαίο στον Σκαραμαγκά βρίσκονται διαρκώς στο μυαλό του. Ο ίδιος ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.
«Η δουλειά που κάνω είναι δύσκολη, αλλά έχω οικογένεια », τονίζει.
Τα αίτια του χθεσινού ατυχήματος βρίσκονται υπό διερεύνηση, με τον οδηγό να έχει ήδη αναφέρει τα όσα μας είπε και στους αστυνομικούς, που του πήραν κατάθεση.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:
- O Ολυμπιακός «εκτόξευσε» τις πιθανότητες του – Τι λένε οι αριθμοί μετά τη σπουδαία νίκη με τη Λεβερκούζεν (pics)
- Στράτος Τζώρτζογλου: «Με την Σοφία Μαριόλα χωρίσαμε, αλλά… δεν χωρίσαμε»
- Consumer Protection Heads Approved by Committee
- NBA: Διέλυσαν τους Κλίπερς οι Μπουλς (138-110) – Διπλό στο Ντένβερ οι Λέικερς (107-115)
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Απολογείται σήμερα ο 44χρονος – «Δεν περίμενα να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο»
- Η Σονάτα του Σεληνόφωτος: Η εξομολόγηση του Γιάννη Ρίτσου
- Πού θα χτυπήσει με σφοδρότητα η κακοκαιρία, οι κόκκινες περιοχές – Κίνδυνος για πλημμύρες, μπαράζ 112, κλειστά σχολεία
- Η εμπειρία της κίνησης μέσω μιας γλυπτικής ως ενσώματης πράξης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442