Ελληνική Κουζίνα: Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ και γιορτάζει το Πάσχα
Το νέο τεύχος του περιοδικού Ελληνική Κουζίνα, που κυκλοφορεί στις 6 Απριλίου με το ΒΗΜΑ, στρώνει ένα τραπέζι γεμάτο γεύση και άνοιξη.
Στο νέο τεύχος του περιοδικού Ελληνική Κουζίνα που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 6 Απριλίου με την εφημερίδα το ΒΗΜΑ γιορτάζουμε το Πάσχα στρώνοντας ένα τραπέζι γεμάτο γεύση και άνοιξη. Τιμώντας τις παραδόσεις μας, μαγειρεύουμε το αρνί και το κατσίκι, τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Λαμπρής, με διαφορετικούς και λαχταριστούς τρόπους και αποθεώνουμε την γαρδούμπα, τον απόλυτο, μερακλίδικο μεζέ.

Συναντάμε αγαπημένους σεφ και καταγράφουμε τις κορυφαίες πασχαλινές τους αναμνήσεις αλλά και τη γεύση που έχει η δική τους γιορτή, εκείνη που έχει αποτυπωθεί μέσα στην καρδιά και το μυαλό τους και ταξιδεύουμε στην πασχαλινή παράδοση της Κρήτης με «ξεναγό» την Λένα Ηγουμενάκη, Προέδρου του Γαστρονομικούς Φεστιβάλ του νησιού.
Φτιάχνουμε την παραδοσιακή μαγειρίτσα με εναλλακτικούς μαθαίνουμε πως φτιάχνεται το γεμιστό αρνί της Λήμνου, ζυμώνουμε τα πιο αφράτα τσουρέκια και πλάθουμε σμυρναίικα κουλουράκια.

Ακόμα, τιμούμε την Άνοιξη και τα εποχιακά λαχανικά με τις πιο νόστιμες τάρτες, συνταγές για βραστά αβγά αλλά και τα πιο νόστιμα, κρατσανιστά κολοκυθάκια, πιπεριές και μελιτζάνες σε κουρκούτι, με τζατζίκι σε διάφορες εκδοχές.
Μαθαίνουμε τα πάντα για τα μαγειρικά κοκτέιλ από την έξπερτ Πόπη Σεβαστού, διαλέγουμε τα κρασιά της γιορτής με την Somellier Κωνσταντίνα Κόρδα και επιλέγουμε το εστιατόριο ή το ξενοδοχείο που θα μας φιλοξενήσει στο Αναστάσιμο δείπνο και στο τραπέζι της Λαμπρής.

Εγκαινιάζουμε την εποχή που μετράμε παγωτά με τις καλύτερες προτάσεις από τις πιο γνωστές τζελαταρίες της πόλης και διαλέγουμε με ακρίβεια τα μαστιχωτά τσουρέκια από τα σύγχρονα και ιστορικά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας.
Με διάθεση να ζήσουμε την πιο νόστιμη άνοιξη της ζωής,
Ελληνική Κουζίνα
Πάσχα, η γιορτή της αγάπης
Κυκλοφορεί την Κυριακή 6 Απριλίου με το ΒΗΜΑ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ανίκανη και αδιάφορη για λύσεις στον πρωτογενή τομέα η κυβέρνηση
- Η ΚΕΔΕ στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής
- Ταυτοποιήθηκαν οι δύο 24χρονοι που παραβίαζαν κόκκινα με μηχανή – Πώς προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους
- «A House of Dynamite»: Tι θα έκανε ένας πρόεδρος μπροστά σε μια πυρηνική επίθεση; – Ειδικοί απαντούν
- «Παιχνίδια» παγκόσμιας εξουσίας – Ο αποδυναμωμένος ΟΗΕ, η διεθνής αταξία και μια κομβική διαδοχή
- Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία: Συναγερμός για επικίνδυνα φαινόμενα – Καταιγίδες και στην Αττική
- Σκύλος: Από τι εξαρτάται η χρονική διάρκεια εκπαίδευσής του;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442