Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Απλ Μάρτιν: Η κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου και του Κρις Μάρτιν επιμένει ότι δεν είναι κακομαθημένη

Απλ Μάρτιν: Η κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου και του Κρις Μάρτιν επιμένει ότι δεν είναι κακομαθημένη

Η κόρη της ηθοποιού Γκουίνεθ Πάλτροου και του τραγουδιστή των Coldplay Κρις Μάρτιν, η 20χρονη Απλ Μάρτιν έχει το πρώτο της εξώφυλλο

Η κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου, Άπλ Μάρτιν, ένα αυθεντικό nepo baby που «κατακρεουργήθηκε» από το διαδίκτυο μετά τη συμμετοχή της στο Le Bal des Débutantes, μίλησε στο περιοδικό Interview για όσα αποφεύγει και όσα αγαπά.

Η 20χρονη φοιτήτρια και κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου και του Κρις Μάρτιν έσπασε τη σιωπή της σχετικά με το ιογενές δράμα της «κακομαθημένη» ντεμπουτάντ, σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Vanderbilt στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Αν και δεν ξέρει ακόμη αν θα ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας και της γιαγιάς της Μπλάιθ Ντέινερ στην υποκριτική, η Μάρτιν είπε ότι συμμετέχει στη θεατρική ομάδα του πανεπιστημίου της σε μια παράσταση καμπαρέ που πρέπει να τραγουδήσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mel Ottenberg (@melzy917)

«Η παράσταση αυτού του εξαμήνου είναι μια μουσική παρωδία του Love Island που ονομάζεται Love on an Island. Είναι τόσο διασκεδαστικό. Τα τραγούδια είναι φανταστικά» είπε στον Μελ Ότενμπεργκ αν και δεν ξέρει αν θα καταφέρει να ανταποκριθεί.

Η Μάρτιν σπουδάζει νομική, ιστορία και κοινωνικές επιστήμες. «Αλλά θα ήθελα να είχα παρακολουθήσει και μαθήματα θεάτρου – ίσως το κάνω πριν αποφοιτήσω» είπε η Μάρτιν που ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες.

«Ο λόγος που αρχικά σκεφτόμουν μήπως γίνω δικηγόρος ήταν επειδή αγαπούσα την υποκριτική, αλλά ήμουν ανασφαλής και νευρική, οπότε σκεφτόμουν τη νομική επιστήμη ως εναλλακτική. Θα είχα τη σκηνή μου στη διάρκεια μιας δίκης. Είναι τρελό που σκέφτηκα κάτι τέτοιο» λέει.

«Αλλά αγαπώ την ιστορία. Αγαπώ το αληθινό έγκλημα. Αγαπώ την έρευνα. Επίσης, νομίζω ότι είναι διασκεδαστικό να κοιτάς την ιστορία του νόμου και να βλέπεις πώς μπορείς να την εφαρμόσεις σε ένα σύγχρονο πλαίσιο. Αν γινόμουν δικηγόρος, θα ήθελα απλώς να βοηθάω τους ανθρώπους. Αυτό είναι πιθανώς το πιο σημαντικό» πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει όνειρα να γίνει ηθοποιός του κινηματογράφου όπως η μητέρα της που έχει κερδίσει Όσκαρ, η Μάρτιν παραδέχτηκε ότι την ενδιαφέρει περισσότερο το θέατρο.

«Θα ήθελα πολύ να κάνω θέατρο γιατί το λατρεύω τόσο πολύ. Προφανώς δεν έχω βρεθεί ποτέ σε κάποια γυρίσματα αλλά προσπαθώ να εμπλακώ σε φοιτητικές ταινίες» είπε, προσθέτοντας: «Είμαι γεννημένη για το θέατρο!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Η Μάρτιν απάντησε για την κριτική που δέχτηκε μετά τη συμμετοχή της τον Νοέμβριο του 2024, στο ελιτίστικο Le Bal des Débutantes στο Παρίσι.

Η Μάρτιν σχολιάστηκε αρνητικά μετά από ένα viral βίντεο που κατηγορήθηκε ότι προσπαθούσε «απεγνωσμένα να κλέψει την προσοχή από μια άλλη».

Το Le Bal des Débutantes, που πραγματοποιήθηκε στο Shangri-La στο Παρίσι, είναι ένα ετήσια gala που προσκαλεί νεαρές γυναίκες από μερικές από τις πιο προνομιούχες – και πλουσιότερες – οικογένειες από την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και τις Η.Π.Α για να κάνουν την είσοδό τους στην κοινωνία.

YouTube thumbnail

Στο χορό η Άπλ φορούσε ένα γαλάζιο φόρεμα Valentino Haute Couture με συνοδό της τον Κόμη Λέο Χένκελ φον Ντόντερσμαρκ. Στην εκδήλωση ήταν και οι γονείς της, Γκουίνεθ Πάλτροου και Κρις Μάρτιν, οι οποίοι χώρισαν το 2016.

Ενώ η μητέρα της υποστήριξε δημόσια ότι το απόσπασμα ερμηνεύτηκε λανθασμένα, οι θαυμαστές την κατηγόρησαν ως ένα «κακομαθημένο nepo baby» με τις αναρτήσεις σε TikTok και Instagram εναντίον της να πληθαίνουν.

«Αποφεύγω να διαβάζω ό,τι γράφουν στα social media για μένα» είπε. «Τα αποφεύγω σαν πανούκλα».

Αυτό είναι ένα μάθημα που έμαθε νωρίτερα. Τον Ιανουάριο του 2023, όταν έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού στην Chanel.

«Μετά την εμφάνιση μου στη Chanel, διάβασα [απογοητευτικά σχόλια]. Στη συνέχεια, γρήγορα συνειδητοποίησα γιατί όλοι λένε ‘Μην το κάνεις.’ Γιατί ακόμα κι αν διαβάσεις ένα εκατομμύριο θετικά πράγματα, αρκεί ένα σχόλιο για να σε τσακίσει» εξήγησε η ανερχόμενη σταρ.

YouTube thumbnail

Η παρουσία της στη Chanel έλαβε μικτές αντιδράσεις στο διαδίκτυο, με κάποιους να επαινούν την εμφάνιση («γεννημένη μοντέλο») και άλλους να την κατηγορούν ότι βρέθηκε εκεί λόγω των γονιών της («ακόμη ένα nepo baby»).

Η Μάρτιν παραδέχτηκε ότι η ανάγνωση κακοπροαίρετων σχολίων είχε καταστροφικές επιπτώσεις στην ψυχική της υγεία.

«Έτσι, σταμάτησα να διαβάζω οτιδήποτε. Με ξέρω, αν δω πράγματα που δεν είναι αληθινά και που με ενοχλούν πραγματικά, θα σκέφτομαι, ‘Ω Θεέ μου, δεν θα έπρεπε ποτέ να βγω δημόσια ξανά» λέει.

Τώρα, η Άπλ επικεντρώνεται στα θετικά και έχει μάθει να αποδέχεται τις αρνητικές πλευρές της δημόσιας ζωής.

«Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και να είμαι με τους ανθρώπους που αγαπώ και να μην διαβάζω τυχαίες, τρελές θεωρίες συνωμοσίας» πρόσθεσε.

Η μητέρα της Άπλ, Γκουίνεθ Πάλτροου, πρόσφατα έσπασε τη σιωπή της σχετικά με το θέμα, λέγοντας στο Vanity Fair ότι η κόρη της «πάντα είχε πολλούς φόβους για την έκθεση της στη δημόσια σφαίρα».

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο