Η ανάρτηση της Euroleague για το «ερυθρόλευκο» σερί στα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (pic)
Ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά τον Παναθηναϊκό στη Euroleague και η διοργανώτρια αρχή μέτρησε τις μέρες που έχουν να χάσουν οι «ερυθρόλευκοι» σε ντέρμπι αιωνίων...
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συναντήθηκαν χθες (6/3) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Euroleague, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν με 86-80 και συνεχίζουν ακάθεκτη την πορεία τους θέλοντας να κλειδώσουν την τετράδα όσο πιο σύντομα γίνεται.
Αυτή μάλιστα ήταν η 11η σερί νίκη των Ερυθρόλευκων επί των Πράσινων οι οποίοι έχουν να πανηγυρίσουν θετικό αποτέλεσμα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση από τον Φεβρουάριο του 2021: Τότε είχαν επικρατήσει στο ΣΕΦ των Πειραιωτών με 88-77.
Από εκείνο το βράδυ έχουν περάσει 1.856 μέρες, κάτι που η Euroleague θυμήθηκε και θέλησε να ενημερώσει το κοινό με σχετική της ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πάει καιρός».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.