Καλαμάτα: Η αποθέωση για την άνοδο στη Super League άρχισε από τα… Μεγάρα! (vid+pics)
Καρέ - καρέ με βίντεο και φωτογραφίες κατέγραψε η ΠΑΕ Καλαμάτα την επιστροφή της «Μαύρης Θύελλας» στην πόλη μετά τη μεγάλη νίκη με 1-0 στη Νέα Σμύρνη και την μαθηματική άνοδο στη Superleague.
Και η… τρέλα των φίλων της ομάδας έκανε στάση στα Μέγαρα, με κόσμο της Καλαμάτας να περιμένει το πούλμαν με την αποστολή και να αποθεώνει παίκτες και τεχνικό τιμ.
Όπως είναι φυσικό, στην πόλη θα στηθεί πάρτι, με τον κόσμο της ομάδας να περιμένει την αποστολή που αναμένεται να φτάσει λίγο μετά τις 21:00 στην πόλη. Και έτσι θα υπάρξει θερμή υποδοχή στους παίκτες, από τους κατοίκους, προκειμένου να στηθεί ένα μεγαλοπρεπές γλέντι!
Η ΠΑΕ Καλαμάτα μάλιστα ανέβαζε τακτική βίντεο από την διαδρομή της επιστροφής καταγράφοντας όλο το πανηγυρικό κλίμα στην αποστολή και τους οπαδούς, μέχρι φυσικά την πόλη της Καλαμάτας η οποία περίμενε για να υποδεχθεί τους ήρωές της!
Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω όταν το πούλμαν της αποστολής έφτασε στον χώρο του συγκεντρωμένου πλήθος έγινε το… έλα να δεις!
Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε η Καλαμάτα από την υποδοχή της αποστολής
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι φέρεται να κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό – Τι σημαίνει αυτό για τον 25χρονο φόργουορντ.