Μιανμάρ: Άνδρας εντοπίστηκε ζωντανός σε συντρίμμια 5 μέρες μετά τον σεισμό
Ένας άνδρας βρέθηκε ζωντανός κάτω από συντρίμμια κτιρίου στην Μιανμάρ, πέντε ημέρες μετά τον σεισμό που στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 2.000 άτομα
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό ζωντανών στα ερείπια των κτιρίων, μετά από τον φονικό σεισμό που σημειώθηκε στην Μιανμάρ.
Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός στην Μιανμάρ
Μάλιστα, ένας άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια ενός ξενοδοχείου την Τετάρτη, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι, πέντε ημέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε τη χώρα, σκοτώνοντας περισσότερους από 2.700 ανθρώπους, σύμφωνα με τον Guardian.
Ο 26χρονος απεγκλωβίστηκε από μια κοινή ομάδα διασωστών της Μιανμάρ και της Τουρκίας από τα ερείπια του κτιρίου στην πρωτεύουσα Ναϊπιντάου γύρω στις 12:30 π.μ., ανακοίνωσαν η πυροσβεστική υπηρεσία και η κυβερνώσα χούντα της χώρας.
Οι νεκροί αναμένεται να ξεπεράσουν τους 3.000 μέχρι την Τετάρτη, υποστήριξε ο στρατιωτικός ηγέτης της Μιανμάρ, Min Aung Hlaing. Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις κάλεσαν άλλες χώρες να αυξήσουν τη βοήθεια ενόψει των βροχοπτώσεων των μουσώνων.
Κοντά στο επίκεντρο, στις κατεστραμμένες πόλεις Mandalay και Sagaing, οι τραυματισμένοι επιζώντες κοιμόντουσαν στους δρόμους, ενώ η δυσοσμία των παγιδευμένων πτωμάτων κάτω από τα ερείπια διαπερνούσε τη ζώνη καταστροφής. Το νερό, τα τρόφιμα και τα φάρμακα είναι σε έλλειψη.
Γυναίκα είχε εντοπιστεί μετά από 91 ώρες
Μία 60χρονη βρέθηκε ζωντανή το πρωί της Τρίτης στα συντρίμμια κτιρίου στην πρωτεύουσα της Μιανμάρ και στη συνέχεια διασώθηκε επιτυχώς.
Διακομίστηκε στο νοσοκομείο πάνω από μία ώρα αργότερα, αναφέρει η πυροσβεστική υπηρεσία της χώρας σε ανάρτησή της στο Facebook.
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται περισσότερο τα Χριστούγεννα;
- Καρίμ Χαν: Καταγγέλλει ότι τον απείλησε υψηλόβαθμος Βρετανός αξιωματούχος για την έρευνα σχετικά με το Ισραήλ
- Μυστικές συναντήσεις μεταξύ του FBI και του κορυφαίου διαπραγματευτή της Ουκρανίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν ένας Οργανισμός στοχοποιεί μια υπάλληλο (Τυχεροπούλου) και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα
- HOTEΛ ΕΛVIRA: Το μυστήριο με το νησί όπου διαδραματίζεται η πιο feelgood σειρά της ελληνικής τηλεόρασης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442