Ραγδαία επιδείνωση παρουσίασε ο καιρός το μεσημέρι της Κυριακής στην Κοζάνη, με έντονη χαλαζόπτωση να πλήττει την περιοχή.
Βίντεο που κυκλοφόρησαν από την περιοχή αποτυπώνουν την ένταση του φαινομένου και δείχνουν το λευκό τοπίο. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο kozani.tv στο επίκεντρο της κακοκαιρίας βρέθηκε κυρίως το νότιο τμήμα της πόλης.
Δείτε βίντεο:
Παρά την ένταση του φαινομένου δεν υπάρχουν αναφορές για υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός σήμερα στη Μακεδονία θα είναι άστατος με σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Λίγα χιόνια αναμένονται στα ορεινά της περιφέρειας.
Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 8 έως 18 βαθμούς και στη δυτική Μακεδονία από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας