Αναστάτωση λόγω power bank σε πτήση προς τη Μπανγκόκ – «Όλοι οι επιβάτες σοκαρίστηκαν»
Η πτήση εκτελούνταν από τη Malaysian Batik Air. Κατά τη διάρκειά της, καπνός έβγαινε από ένα φλεγόμενο power bank στην καμπίνα του αεροσκάφους Boeing 737-800
Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση από το Τζόχορ Μπαρού στη Μαλαισία προς την Μπανγκόκ, στην Ταϊλάνδη, λόγω ενός power bank.
Η πτήση εκτελούνταν από τη Malaysian Batik Air. Κατά τη διάρκειά της, καπνός έβγαινε από ένα φλεγόμενο power bank στην καμπίνα του αεροσκάφους Boeing 737-800.
Μετά την αρχική αναστάτωση, η συσκευή τοποθετήθηκε σε κλειστό κουτί από το πλήρωμα της καμπίνας και η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο.
Δείτε βίντεο:
Reason why multiple Airlines are updating rules on carriage condition of Power banks ! A mobile charger (Power bank) caused panic on a Malaysian Batik Air flight from Johor Bahru (Malaysia) to Bangkok recently.
It was reported that smoke was coming out of a burning power bank in… pic.twitter.com/OudCa2FlnN
— FL360aero (@fl360aero) March 2, 2025
Tο αεροσκάφος ήταν μόλις 30 λεπτά μακριά από τον προορισμό του, όταν ο καπνός άρχισε να εξαπλώνεται, σύμφωνα με το Independent.
«Όλοι οι επιβάτες σοκαρίστηκαν από τον πυκνό καπνό που έβγαινε από τον χώρο αποσκευών» δήλωσε χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δημοσιεύτηκε το σχετικό βίντεο.
Στο βίντεο φαίνεται ένα άτομο να βγάζει από το ντουλάπι μια μαύρη τσάντα. Ένα μέλος του πληρώματος τον συνοδεύει προς το πίσω μέρος του αεροσκάφους.
Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στη Μπανγκόκ, έγινε γνωστό ότι ο επιβάτης με τη μαύρη τσάντα είχε μεταφέρει το power bank που προκάλεσε την αναστάτωση. Μετά τη χρήση πυροσβεστήρα, χρειάστηκε να ρίξουν πάνω στη συσκευή 3 μπουκάλια νερό για να σταματήσει τελείως να βγάζει καπνούς.
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»
- Η κυβέρνηση απειλεί τους αγρότες με διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης» και στοχοποιεί το λαϊκό κίνημα
- ΕΣΔΑ: Ο Στάρμερ καλεί την Ευρώπη να περιορίσει τα δικαιώματα των μεταναστών για να… αντιμετωπίσει την ακροδεξιά
- Νέα στοιχεία για το πόρισμα που «αποσύνδεσε» ΕΥΠ και Predator
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442