Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Η πρώτη πρόβα γάμου των μελλόνυμφων
Ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη αυτήν την ώρα κάνουν πρόβα για την τελετή που θα γίνει την Παρασκεύη 7 Φεβρουαρίου.
Ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη ετοιμάζονται για τον θρησκευτικό γάμο τους το απόγευμα της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, στην Πλάκα.
Η πρόβα στην εκκλησία λίγες ώρες πριν το γάμο
Σήμερα, το μελλόνυμφο ζευγάρι έκανε την πρόβα παρουσία μελών της οικογένειας τους. Αρχικά στην εκκλησία έφτασε η Χρυσή Βαρδινογιάννη, ιδιαίτερα χαμογελαστή και λιγομίλητη.
«Ανυπομονούμε για το γάμο, όλα τέλεια. Είναι μία ιδιωτική στιγμή και θα ήθελα να παραμείνει ιδιωτική», είπε χαρακτηριστικά.
Ακολούθησε ο Παύλος Ντε Γκρες, ο οποίος θα είναι ο ένας εκ των τριών κουμπάρων με τη Μαρί Σαντάλ και τον γιο τους, Κωνσταντίνο Αλέξιο.
Οι προετοιμασίες στην τελική ευθεία
Στη συνέχεια, ήρθε ο Νικόλαος συνοδευόμενος από τον πεθερό του, πατέρα της Χρυσής Βαρδινογιάννη, Γιώργο Βαρδινογιάννη και στο τέλος η μητέρα του γαμπρού Άννα Μαρία με τη μικρότερη κόρη της, Θεόδωρα.
«Ήρθα με τον μπαμπά της Χρυσής. Ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά. Είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη με την αγάπη του κόσμου» είπε ο Νικόλαος Ντε Γκρες.
Η πρόβα γάμου είναι κάτι που δεν είθισται στην ορθόδοξη παράδοση. Πρόκειται για μια πρακτική που ακολουθείται κυρίως στις ΗΠΑ για γάμους που γίνονται παρουσία πολλών καλεσμένων. Σύμφωνα με πληροφορίες στον Ιερό Ναό κατά τη γαμήλια τελετή θα τοποθετηθούν θρόνοι για τους επίσημους προσκεκλημένους του ζευγαριού, μέλη βασιλικών οικογενειών και πρόσωπα από τον επιχειρηματικό κόσμο.
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Προς ενιαίο κόμμα και απόρριψη κάθε συνεργασίας με τη ΝΔ
- O 19χρονος γιος της Σάρον Στόουν αποκαλύπτεται – Χαλαρές στιγμές για τη μαμά, τον Κουίν και τον σκύλο
- Ουίπετ: Ο σκύλος που ταιριάζει σε κάθε οικογένεια
- NBA: Με τριπλ-νταμπλ και νικητήριο καλάθι του Γιόκιτς οι Νάγκετς «πέρασαν» από το Φοίνιξ (vids)
- Αγαθονήσι: Παρέλαση των δύο μαθητών του νηπιαγωγείου μαζί με μαθητές από τα Βριλήσσια
- Δίκη υποκλοπών: Πως οι δικηγόροι υπεράσπισης «έδειχναν» την ΕΥΠ ως βασική εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο
- Σε έναν κόσμο που αλλάζει και η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή
- «Κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί τη διπλωματία των ΗΠΑ» λέει ο Μπαγαΐ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442