Οι Φοίνιξ Σανς υποδέχτηκαν του Ντάλας Μάβερικς, σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με 98-89, ωστόσο το ματς στιγματίστηκε και από άσχημες εικόνες ανάμεσα σε παίκτες των δύο ομάδων.
Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι Γιούσουφ Νούρκιτς και Νάτζι Μάρσαλ είχαν ένα έντονο επεισόδιο στην αναμέτρηση των Σανς με τους Μάβερικς, που οδήγησε στην αποβολή τους.
Δείτε το βίντεο με τις μπουνιές στο Σανς – Μάβερικς
Οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια μετέτρεψαν το παρκέ σε ρινγκ, αντάλλαξαν μπουνιές και αποβλήθηκαν, όπως ήταν απόλυτα λογικό. Το ίδιο συνέβη και με τον Πι Τζέι Ουάσινγκτον που ενεπλάκη στον καυγά για να υποστηρίξει τον συμπαίκτη του.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Ο Κάιλ Γκάι μίλησε για την πορεία της καριέρας του και εξέφρασε την άποψη πως η G-League είναι η δεύτερη καλύτερη λίγκα μετά το NBA από πλευράς ταλέντου.