ΣΥΡΙΖΑ για Χαρδαβέλλα: Παντοτινός ρεπόρτερ, επίμονος αναζητητής της αλήθειας
Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ επισήμανε πως ο Κώστας Χαρδαβέλλας ήταν ένας «παντοτινός ρεπόρτερ, αλλά και ένας συνεπής προοδευτικός άνθρωπος, παρέμεινε επίμονος αναζητητής της αλήθειας»
Όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «ο Κώστας Χαρδαβέλλας υπηρέτησε μαχητικά, με ήθος και ιδιαίτερη οξυδέρκεια το λειτούργημα του Δημοσιογράφου επί δεκαετίες, αφήνοντας βαθύ αποτύπωμα στην ερευνητική Δημοσιογραφία και στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης».
Συνεχίζει λέγοντας πως «παντοτινός ρεπόρτερ, αλλά και ένας συνεπής προοδευτικός άνθρωπος, παρέμεινε επίμονος αναζητητής της αλήθειας».
Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
Η πορεία του Κώστα Χαρδαβέλλα
Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Χαρδαβέλλας εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε εφημερίδες αλλά και στην τηλεόραση.
Ξεκίνησε να εργάζεται στην εφημερίδα «Έθνος». Στη συνέχεια κάλυπτε το ελεύθερο ρεπορτάζ στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».
Ξεχώρισε με την εκπομπή «Οι Ρεπόρτερς» στην ΕΡΤ τη δεκαετία του ’80, την οποία παρουσίαζε μαζί με τον Γιώργο Λιάνη και τον Γιάννη Δημαρά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Δείτε σχετικό ρεπορτάζ του MEGA:
Τα προβλήματα υγείας
Το 2009 ο Κώστας Χαρδαβέλλας είχε αποκαλύψει ότι έπασχε από καρκίνο, τον οποίο πολέμησε και κατάφερε να ξεπεράσει το 2010.
Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό η σύζυγός του είχε αποκαλύψει ότι αντιμετώπιζε ξανά προβλήματα υγείας.
«Ανησυχήσαμε πάρα πολύ γιατί ο Κώστας είχε δώσει και πριν 15 χρόνια μια πολύ σκληρή μάχη με τον καρκίνο, κάναμε εξετάσεις και συνεχίζουμε να κάνουμε πολλές εξετάσεις. Τελικά υπάρχει ένα θέμα στις φωνητικές του χορδές, το οποίο αντιμετωπίζεται, θέλει όμως πολλή προσπάθεια, υπομονή, αφωνία, δηλαδή ούτε να ψιθυρίζει» έγραφε.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας