Απαρηγόρητος ο Χέντερσον: Καθόταν μόνος στην ενός λεπτού σιγή για τον Μπάλντοκ (vid)
O Ντιν Χέντερσον υπήρξε συμπαίκτης του Τζορτζ Μπάλντοκ στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και κατά την ενός λεπτού σιγή, στεκόταν μόνος και ιδιαίτερα στεναχωρημένος μακριά από τους συμπαίκτες του.
Το υπό κανονικές συνθήκες επικό διπλό που έκανε η Εθνική μας ομάδα στο Γουέμπλεϊ, επισκιάστηκε από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ και δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά.
Το «φευγιό» του συγκλόνισε τους Έλληνες, αλλά και τους Άγγλους, καθώς και ο ίδιος ήταν κατά το ήμισυ και από τις δυο χώρες.
Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, έγινε το ελάχιστο, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, κατά την οποία η σιωπή ήταν εκκωφαντική.
Ο Ντιν Χέντερσον που υπήρξε συμπαίκτης του Μπάλντοκ στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ απομακρύνθηκε εκέινη τη στιγμή από όλους τους υπόλοιπους στον αγγλικό πάγκο και στάθηκε μόνος του, ιδιαίτερα στεναχωρημένος και λυπημένος από τον θάνατο του πρώην συμπαίκτη του.
Δείτε τον Χέντερσον
Dean Henderson stands alone on the touchline during the minute of silence for George Baldock before England vs Greece.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.