Εξαιρετικά επικίνδυνη και καταδικαστέα χαρακτήρισε την κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή μετά την ισραηλινή εισβολή στο Λίβανο και τους χθεσινούς βομβαρδισμούς του Ιράν στο Ισραήλ ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.
«Η τρομοκρατία δεν αντιμετωπίζεται με τον θάνατο χιλιάδων αμάχων και κλιμάκωση της κρίσης στην ευρύτερη περιοχή, που οδηγεί σε έναν ανεξέλεγκτο περιφερειακό πόλεμο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του τονίζοντας πως υπάρχει ανάγκη για άμεση κατάπαυση του πυρός και του ντόμινο βίας και θανάτου, που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες για τους λαούς της περιοχής.
Ο Σωκράτης Φάμελλος επεσήμανε ότι απαιτείται άμεση πρωτοβουλία του Συμβουλίου Ασφαλείας και της ΕΕ για την αποκλιμάκωση της έντασης, τονίζοντας πως η διεθνής κοινότητα πρέπει να δράσει με πρώτη προτεραιότητα την ειρήνη και την προστασία της ανθρώπινης ζωής.
Στην ανακοίνωσή του καταλήγει λέγοντας πως «η Ελλάδα οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες ως πυλώνας ειρήνης και σταθερότητας. Αναδεικνύοντας και μια νέα στρατηγική που πρέπει να υλοποιήσει η χώρα μας ως μη μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σε λίγο καιρό».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας