Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Πυροσβεστική, συνελήφθη, σήμερα μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον ανακριτή Σάμου, από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σάμου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης δύο πυρκαγιών σε χορτολιβαδική έκταση, από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση.
Δύο εμπρησμοί
Πρόκειται για δύο φωτιές στις 22 Αυγούστου και στις 20 Σεπτεμβρίου 2024 στη θέση «Πόρος – Λιβάδια», του δήμου Ανατολικής Σάμου, στη νήσο Σάμο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον ανακριτή Σάμου προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του και έλαβε προθεσμία για τις 26 Σεπτεμβρίου 2024.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.