Τέσσερις αγωνιστικές στο πρωταθληματάκι μας που μετά από χρόνια έχει τις προϋποθέσεις να είναι από τα πιο ήρεμα καθώς η ΕΠΟ του Μπαλτάκου μας χαιρέτησε αλλά και στην Λίγκα υπάρχει ένας νέος αέρας για να πάει μπροστά η χώρα μας.
Η ευκαιρία βλέπετε που μας δίνεται μετά τις ευρωπαϊκές επιτυχίες του Ολυμπιακού δεν πρέπει να πάει χαμένη και η παρουσία Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ στις διοργανώσεις μπορούν να μας ανεβάσουν και άλλο συνολικά. Συν τοις άλλοις βλέπουμε σε αυτές τις 4 αγωνιστικές της Λίγκας να έχουν συμβεί τα πάντα. Ένα πρωτάθλημα που ο Αστέρας έκανε διπλό στο ΟΑΚΑ και ο Παναιτωλικός πήρε βαθμό στο Καραϊσκάκη. Και που έχουμε τρεις ομάδες στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.
Όλα καλά; Θα έπρεπε να είναι όλα καλά με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί όμως, δυστυχώς, δεν είναι.
Και αυτό γιατί βλέπουμε πράγματα που δεν θα έπρεπε να (συνεχίσουμε) να βλέπουμε. Εκτός αν πραγματικά στο ποδόσφαιρο… εντάχθηκε και η Ελληνορωμαϊκή. Αυτή που είδαμε στην ΟΠΑΠ Αρένα από τον Πιερό και στο γκολ αλλά και στον καβγά του με τον Μύγα που… τον πήρε και τον σήκωσε. Ο Φωτιάς όμως δεν είδε, δεν άκουσε. Ούτε καν όταν από το VAR του είπαν να ξανατσεκάρει. Και κάπως έτσι η ΑΕΚ πήρε το τρίποντο με τον Βόλο.
Θα μπορούσε να το πάρει και χωρίς να παίξει… ελληνορωμαϊκή αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ. Το ζητούμενο βεβαίως είναι αν και πάλι ο Στεφάν Λανούα, ο αρχιδιαιτητής, τα βλέπει όλα καλά. Όπως τα είδε στην Λιβαδειά την προηγούμενη αγωνιστική. Και έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον πλέον όχι μόνο η τοποθέτησή του πάνω στις επίμαχες φάσεις, όχι μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και στα υπόλοιπα γήπεδα, αλλά και η αντιμετώπιση διαιτητών που παρότι ζούμε στην εποχή του VAR συνεχίζουν να κάνουν τρανταχτά λάθη.
Είναι κρίμα σε μια σεζόν που υπάρχουν οι καλύτερες των προϋποθέσεων εδώ και χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο να ασχολούμαστε με… άλλα αθλήματα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Στα 44 του, ο θρύλος του παγκόσμιου τένις, Ρότζερ Φέντερερ, έπαιξε ξανά μπροστά στο κοινό της Αυστραλίας και υπενθύμισε σε όλους ότι όσο κι αν τα χρόνια περνούν, η κλάση παραμένει αιώνια.
Αλλαγμένος προς το... χειρότερο Παναθηναϊκός χωρίς τον Κέντρικ Ναν στο παρκέ, με τους «πράσινους» να έχουν χάσει και τα τρία ματς στα οποία ο Αμερικανός γκαρντ δεν αγωνίστηκε.
Στο εξαιρετικά βεβαρυμένο πρόγραμμα στο καλεντάρι του τένις αναφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν την έναρξη του Australian Open.
Tρεις μέρες μετά τον τελικό του Super Cup που... βάφτηκε κόκκινος, αυτή τη φορά Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται το απόγευμα της Παρασκευής (18:00) στο Μετς, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών.