Ο Στράτος Τζώρτζογλου μιλά σε εβδομαδιαίο περιοδικό και δεν διστάζει να αποκαλύψει την ηλικία του και το πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι μεγαλώνει.
Ο ηθοποιός στις 5 Αυγούστου θα γίνει 59 χρόνων
«Ως μεγάλος δάσκαλος. Η ζωή μου δεν είναι όπως ενός 59χρονου. Είμαι δραστήριος, αλλά βέβαια έχω αλλάξει κάποιες συνήθειες. Κάποτε ξενυχτούσα και κοιμόμουν μόνο δύο ώρες την ημέρα. Τώρα χρειάζομαι ένα οκτάωρο.»
Είμαι πολύ κοντά σε αυτό που λέμε «γηρατειά»
«Είμαι 37 χρόνια στη δουλειά. Άλλοι στην ηλικία μου παίρνουν σύνταξη. Όμως η ψυχή μου είναι όπως ενός παιδιού, δεν μπορώ να με δω ως συνταξιούχο. Ξέρω ότι είμαι πολύ κοντά σε αυτό που λέμε «γηρατειά». Αλλά θεωρώ ότι ο άνθρωπος γερνάει όταν παραιτηθεί από τη ζωή.
Εγώ την αγαπώ. Οπότε αυτό με το 59 μου ακούγεται απλά σαν ένας αριθμός και δόξα τω Θεώ, είμαι πολύ καλά στην υγεία μου», δηλώνει με αυθόρμητο ύφος ο τραγουδιστής.
Όσες ρυτίδες έχω, είναι με υγεία φτιαγμένες
Στη συνέχεια, ο Στράτος Τζώρτζογλου, πρόσθεσε: «Την εικόνα του ζεν πρεμιέ την έζησα πάρα πολλά χρόνια. Αλλά τότε δεν το συνειδητοποιούσα 100%. Ήμουν δοσμένος στους ρόλους. Έπαιζα, έκανα παραγωγές, θέατρο.
Το έζησα στο δεκαπενταπλάσιο. Όσες ρυτίδες έχω, είναι με υγεία φτιαγμένες. Τα μαλλιά μου δεν τα βάφω, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.