Βοηθός βρεφονηπιοκόμου του Δήμου Κοζάνης, βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι
Πράξη ανθρωπιάς και κοινωνικής συνείδησης από εργαζόμενο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Κοζάνης.
Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Koζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη, απέσπασε δικαίως εργαζόμενη του Δήμου που βρήκε και παρέδωσε ένα πορτοφόλι.
«Η δημοτική μας υπάλληλος, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιουλίου 2024 βρήκε και παρέδωσε στην αστυνομία πορτοφόλι συμπολίτη μας, που περιείχε χρήματα, κάρτες και προσωπικά έγγραφα, αποτελεί για όλους εμάς ένα λαμπρό παράδειγμα ήθους και ανθρωπιάς».
Αυτό υπογράμμισε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, εκφράζοντας τα θερμότατα συγχαρητήριά του στην ευσυνείδητη υπάλληλο, η οποία εργάζεται στον Δήμο Κοζάνης ως βοηθός βρεφονηπιοκόμου.
«Εύχομαι αυτή η πράξη ανθρωπιάς, εντιμότητας και αλληλεγγύης να βρει άξιους μιμητές», τόνισε επίσης ο κ. Κοκκαλιάρης, δηλώνοντας ιδιαίτερα υπερήφανος για τον αδαμάντινο χαρακτήρα της.
- Στα «τάρταρα» η δημοτικότητα του Τραμπ μετά τον πόλεμο στο Ιράν – Υποχώρησε στο 36%
- Πως ο ύπνος επηρεάζει την άσκηση;
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της 25ης Μαρτίου
- Το μήνυμα του Τσιμίκα στον Σαλάχ: «Ένας αληθινός θρύλος που είχα την τύχη να αποκαλώ φίλο» (pic)
- 25η Μαρτίου: Στις 11:00 η στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα
- Το Φ hill Sessions επιστρέφει στην καρδιά της πόλης
- Η μάχη για το πλεονέκτημα έδρας στη Euroleague: Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για μια θέση στην 4άδα
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Επεκτείνεται σε 8 κλάδους πριν το Πάσχα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442