«Βόμβα»: Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ζήτησε να φύγει με trade από τους Μπακς!
Δημοσίευμα στις ΗΠΑ αναφέρει πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν θέλει να μείνει άλλο στο Μιλγουόκι και έχει αιτηθεί να αποχωρήσει από τους Μπακς με ανταλλαγή.
Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο Κρις Χέινς, αφού ανέφερε ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ζήτησε να αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς μέσω ανταλλαγής!
O Έλληνας φόργουορντ θεωρεί ότι ο κύκλος του στους Μπακς έκλεισε, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανάρτηση του ο γνωστός insider του ΝΒΑ και για αυτό τον λόγο αιτήθηκε να γίνει ανταλλαγή από τους Μπακς το φετινό καλοκαίρι.
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παραμένει εκτός μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και το αίτημά του αναμένεται να ικανοποιηθεί από τους Μπακς, με τον Έλληνα φόργουορντ να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάτι σχετικά με τον Θανάση και τις ομάδες που θα ενδιαφερθούν από το ΝΒΑ, όμως είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν αρκετές ομάδες που θα ασχοληθούν με την περίπτωση του από τη Euroleague.
Δείτε την ανάρτηση:
BREAKING: Thanasis Antetokounmpo has requested a trade, per @ChrisBHayne
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.