Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι μίλησε για τον αποψινό τελικό του Europa League που θα γίνει στο Aviva Stadium και στον οποίο η Αταλάντα θα αντιμετωπίσει την αήττητη φέτος Λεβερκούζεν.
«Θα εκπροσωπήσουμε την Ιταλία και θα προσπαθήσουμε να την εκπροσωπήσουμε καλά. Η Ρόμα μας έδωσε αυτοπεποίθηση, έφτασε κοντά στο να περάσει στον επόμενο γύρο με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, ανατρέποντας Το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν δύο ισορροπημένα ματς.
Φτάνουμε χαρούμενοι για αυτό που κάναμε και αισιόδοξοι» είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας του Μπέργκαμο.
Αναλυτικά είπε:
-Για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν: «Είναι μια δυνατή ομάδα, με διαφορετικές λύσεις. Είχαμε την ευκαιρία να τους βλέπουμε συχνά. Γνωρίζουμε τη δύναμή τους, αλλά έχουμε και την ικανότητα να παραμείνουμε στο γήπεδο και να προτείνουμε τις αγωνιστικές μας καταστάσεις. Είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα με πολύτιμους παίκτες, με διαφορετικές λύσεις σε κάθε τμήμα. Είναι μια ευέλικτη ομάδα, που αμύνεται πολύ καλά και ξαναρχίζει πολύ καλά. Είναι μια ομάδα που αξίζει τα αποτελέσματα που έχει πετύχει. Πρέπει να παίξουμε ένα προσεκτικό αγώνας θα είναι ένας αγώνας που, όπως όλοι οι τελικοί».
-Για την απουσία του Σκαμάκα: «Ο Σκαμάκα έχει κάνει μια αξιοσημείωτη εξέλιξη τους τελευταίους μήνες, όσον αφορά τα γκολ και τις επιδόσεις. Η απουσία του με τη Γιουβέντους ήταν θεμελιώδης, καθώς δεν έχουμε παρόμοια εναλλακτική σε αυτόν τον ρόλο. Αύριο το επιθετικό τμήμα έχει ολοκληρωθεί και μπορούμε να το σκεφτούμε ακόμα και πάνω από ενενήντα λεπτά ή πιθανώς παράταση»/
-Για την προσμονή στον τελικό: «Η μαθηματική πρόκριση για το Champions League μας επέτρεψε να συγκεντρώσουμε τη μέγιστη συγκέντρωση για αυτόν τον τελικό. Η σημερινή μου αίσθηση είναι μια προσμονή. Έχουμε προετοιμάσει ό,τι έπρεπε και τώρα πρέπει να είμαστε καλοί στο να βρούμε η σωστή ηρεμία για να αφήσουμε το γήπεδο να μιλήσει».
-Για τους φιλάθλους: «Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μας υποστηρίξουν. Πώς αντιμετωπίζουμε την Μπάγερ; Με τη μέγιστη προσοχή για την αξία του αντιπάλου, αλλά γνωρίζοντας ότι στο ταξίδι μας έχουμε ήδη αντιμετωπίσει ομάδες κορυφαίου επιπέδου».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»