Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-69 στο Game 2 των playoffs της Euroleague και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.
Ο Ρόκας Γιουκουμπάιτις που ήταν εκ των πρωταγωνιστών των «μπλαουγκράνα» μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού για την πορεία της σειράς και τον Ολυμπιακό.
«Στην άμυνα ήμασταν καλοί και στα δύο παιχνίδια, αλλά στο πρώτο ματς κάναμε πολλά χαζά λάθη, δεν μοιράσαμε την μπάλα όπως στον δεύτερο αγώνα, Πήραμε το μάθημά μας όμως από το πρώτο παιχνίδι και παίξαμε καλύτερα» τόνισε αρχικά ο Γιοκουμπάιτις, για να προσθέσει στην συνέχεια:
«Ήταν σημαντικό να παίξουμε δυνατά για να ματσάρουμε την σκληράδα του Ολυμπιακού. Ξέρουμε ότι είναι μία τρελά σκληρή ομάδα σε άμυνα και επίθεση.
Στο πρώτο ματς ήμασταν άθλιοι στην άμυνα λόγω της ενέργειας που έβγαλε ο Ολυμπιακός, αλλά στο δεύτερο παιχνίδι ήμασταν εξίσου σκληρή. Όλη η σειρά θα είναι έτσι, η πιο σκληρή ομάδα θα προκριθεί».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η κόντρα του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Saudi Pro League συνεχίζεται, ο Πορτογάλος απείχε και από δεύτερο σερί ματς, κατά το οποίο ο κόσμος της Αλ Νασρ στάθηκε μαζικά στο πλευρό του σηκώνοντας πλακάτ με το «7».