«Ήμουν η γυναίκα της ζωής σου» τραγουδά η Κατερίνα Λιόλιου και το πάρτι στο Σπίτι με το MEGA ξεκινά!
Με μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της επέλεξε να ξεκινήσει το πάρτι στο «Σπίτι με το MEGA» η Κατερίνα Λιόλιου!
«Ήμουν η γυναίκα της ζωής σου» τραγούδησε και σήμανε την έναρξη για το μεγάλο αποψινό πάρτι στο MEGA!
Χρειάστηκαν μόλις λίγες νότες για να κάνουν τους πάντες να πεταχτούν από τις καρέκλες και τους καναπέδες και χορέψουν στους ρυθμούς του τραγουδιού που υπογράφουν οι Χρήστος Σαντικάι και Γιάννης Φρασέρης τη μουσική και ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης τους στίχους.
Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2023 και σε λιγότερο από έναν χρόνο «ζωής» μετράει πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές στο Youtube, ενώ έχει κατακλύσει και τα ραδιόφωνα.
«Ήμουν η γυναίκα της ζωής σου, θυμήσου, ήταν η καρδιά μου χαρισμένη, δική σου. Η αδυναμία μου ήταν η δύναμή σου, τώρα πια θα μείνω η πιο μεγάλη στιγμή σου».
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ (pic)
- Ελβετικό φράγκο: Πότε αναμένεται η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια – Τι υποστήριξαν οι δύο πλευρές
- Έπιασε στασίδι ο Παππάς στην αναμονή εισιτηρίου για την πρώτη θέση
- Γιώργος Λαζάνης: Ο δίκαιος και ο άδικος λόγος
- Παγωνιά και… πλαστικό: Αυτά θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στο Καζακστάν κόντρα στην Καϊράτ
- «Ψυχοσεξουαλικό ποπ θρίλερ» – Η Αν Χάθαγουεϊ και η Μικαέλα Κόελ αναμετρώνται στο πρώτο τρέιλερ της επικής ταινίας Mother Mary
- «Μια νύχτα μόνο» στο MEGA: Τι θα δούμε στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια
- Αυστρία: Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» σε κορυφή βουνού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442