Ο Μονεγάσκος μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία της Scuderia, τονίζοντας πως αυτό είχε να γίνει από το Μπαχρέιν το 2022, ενώ επισήμανε ότι ήταν φοβερό που το κατάφεραν.
Οι δηλώσεις του Σαρλ Λεκλέρ:
«Αισθάνομαι πολύ καλά, περισσότερο για την ομάδα. Είχαμε να κάνουμε 1-2 από το Μπαχρέιν του 2022, για το οποίο έχω όμορφες αναμνήσεις. Είναι φοβερό που το καταφέραμε και πάλι. Ο Κάρλος είχε ένα τρομερό τριήμερο, έκανε φοβερό αγώνα. Εγώ δυσκολεύτηκα πολύ με το πρώτο σετ σκληρής γόμας ελαστικών. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν έκανα καλή διαχείριση ελαστικών. Στο τελευταίο stint ήταν καλύτερα τα πράγματα. Το 1-2 ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε σήμερα».
Για το αν θα μπορούσε να κερδίσει τον Σάινθ: «Δεν μπορούσα να επιτεθώ στον Σάινθ διότι στο πρώτο stint χρειάστηκε να αμυνθώ και να μπω για αλλαγή ελαστικών αρκετά νωρίς. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο Κάρλος ήταν πολύ γρήγορος και εγώ δυσκολεύτηκα με τα ελαστικά. Μετά το πρώτο pit-stop ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα έπαιρνα τη νίκη. Ο Κάρλος έκανε καλύτερη δουλειά και άξιζε τη νίκη. Δεν μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.