Στα χέρια του σερ Τζιμ Ράτκλιφ πέρασε κι επίσημα απ’ το βράδυ της Τρίτης (20/2) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ολοκληρώθηκε σε απόλυτο βαθμό η εξαγορά του 27.7% των μετοχών της αγγλικής ομάδας, με τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο να «αφήνει» τον έλεγχο της Νις (μέσω της INEOS), προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και τα δύο κλαμπ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ράτκλιφ έχει επενδύσει 200 εκατομμύρια λίρες και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024 θα προσφέρει άλλα 100 εκατομμύρια λίρες για επενδύσεις αναμόρφωσης του «Old Trafford».
«Το να γίνω συνιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια μεγάλη τιμή που συνοδεύεται από μεγάλη ευθύνη. Αυτό σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της συναλλαγής, αλλά μόλις την αρχή του ταξιδιού μας για να επαναφέρουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή του αγγλικού, ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης για τους οπαδούς μας.
Οι εργασίες για την επίτευξη αυτών των στόχων θα επιταχυνθούν ήδη από σήμερα», ανέφερε στην πρώτη του δήλωση ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.
Η στάση του Λανουά και της ΚΕΔ δείχνει ότι συμφωνούν με το πέναλτι-φάντασμα υπέρ του ΠΑΟΚ καθώς δεν πρόκειται να ακουστούν… καμπάνες. Φωτιάς, Βεργέτης παραμένουν στους ορισμούς του Σαββατοκύριακου
Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι παίκτες στο παιχνίδι των Σάουθ Αλαμπάμα με την ομάδα της Κόσταλ Καρολάινα γυναικών στην Πενσακόλα της Φλόριντα, με αποκορύφωμα ότι μια διαιτητής έχασε τις αισθήσεις της
LIVE: Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας για την 29η αγωνιστική της Premier League.